Åsa Miljand, Sön 3 juni 2017

ÅSA MILJAND

www.nyajorden.se

www.becomingashni.com

www.sharingascension.com (kommande hemsida)

ÅSA MILJAND

"Hjärtats väg mot Upplysning"

 

NYA JORDEN FÖRELÄSNINGSSERIE

SÖNDAG 3 JUNI 2017

HÄLSANS HUS

SAL: STORA SALEN

KL.15.00 - 16.30

PRIS: 200 KR

BILJETTER: Köp din biljett via Billetto.se genom att trycka på knappen ovan, eller boka din plats via contact@becomingashni.com och betala via swish eller i dörren. Endast förbokning.

 

Åsa Miljand är Nya Jorden.se & Becoming Ashni.com grundare samt arrangör för både Nya Jorden Festival samt Nya Jorden Föreläsningsserie.

 

Nya Jorden projektet är sprunget ur mitt egna (pågående) andliga upvaknande. Min föreläsning kommer att handla om min egen intensiva, kaosartade och smärtsamma väg mot mitt eget hjärta. Och hur jag där fann mig själv, ur det lägsta steg det högsta upp ur askan inom mig. Till en början fick jag kämpa för mitt liv, jag mediterade timmar varje dag för att överleva. Men när kampen och tårarna tog slut, fann jag att mina inre "berättelser" tynat bort ur mitt minne och frid infunnit sig i dess ställe. Där fanns inte längre något att kämpa emot, utan ett livets flöde som bad mig att följa med, att säga JA till att leva!

 

Vår dotter föddes under dramatiska omständigheter med akut kejsarsnitt år 2012. Och i den stunden,där både liv och död var så pågtagligt närvarande i rummet, förändrades hela mitt liv. Allt gick bra till slut den gången, men detta blev startskottet på en fem år lång period av sjukdom, panikångest och sorg. Men det var också min dotters ankomst i den här världen som öppnade mitt hjärta, och slungade ut mig med full kraft i ett accelererat andligt uppvaknande. Och med ett nyöppnat hjärta och en nyfödd dotter mötte jag sedan hjärnhinneinflamation, utmattningssyndrom och min älskade styvpappas självmord. Tillvaron gick fullständigt i bitar. Snart kom panikångesten som ett brev på posten, och jag gick sönder på alla plan och dimensioner inom mig.

 

Min föreläsning kommer att handla om min resa genom smärtan och krisen, och hur jag i detta mörker funnit hjärtats väg. Hur jag börjat lyssna till själens röst och hur jag funnit vägen hem inom mig själv. Jag vill dela med mig av hur ljuset nu omfamnar alla delar av mig och hur detta andliga uppvaknande som jag går igenom just nu tagit sig uttryck i mitt Nya Jorden projekt.

 

Jag vill dela med mig av min egen upplevelse av ett andligt uppvaknande som varit allt annat än behagligt. Men när hjärtat vaknat inser man att allt också är perfekt, precis så som det varit och är. Allt som vi modigt möter och älskar inom oss själva, även vårt allra mörkaste, är också det vi hjälper till att läka i det kollektiva.

 

Mot slutet av min föreläsning kommer jag att bjuda på en kanaliserad meditation där vi kommer att få ta del av upplysningens frekvenser inom oss.

 

Varmt välkommen / Åsa Miljand

 

 

NYA JORDEN.SE

Nya Jorden Festival 2017 är en "New Earth Soul Gathering". En ljusträff där andligt intresserade från hela Sverige samlas för att samskapa Nya Jorden inifrån och ut.

Ordet Festival hänvisar till att Nya Jorden är något värt att fira! Fem inspirerande ledare inom andlig & personlig utveckling håller varsin session där de förmedlar kanaliserade budskap, healingfrekvenser och unika förmågor.

BILJETTER

Pris : 200 kr

 

PLATS & DATUM

Stiftelsen Hälsans Hus

Fjällgatan 23 b, 116 28 Stockholm

 

Premiär! Nov 26, 2017 , Kl. 14.30 - 16.30

Dec 10 2017, kl. 15.00 -16.30

Feb 25 2018, kl. 15.00-16.30

Mars 25 2018, kl15.00 -16.30

April 22 2018, kl. 15.00 - 16.30

KONTAKT

 

Åsa Gunnarby Miljand

Nya Jorden Festival grundare & arrangör

Email: info@nyajorden.se

 

www.becomingashni.com

Copyright 2017@ All Rights Reserved