Föreläsare

NYA JORDEN FESTIVAL 2017

FÖRELÄSARE

ÅSA GUNNARBY MILJAND

Nya Jorden Festivals grundare & arrangör.

 

Åsa driver Becoming Ashni.com som erbjuder direktkanaliserade meditationskvällar under namnet "Sophias Tempel", workshops och föredrag med fokus på Ascension/det själsliga multidimensionella uppvaknandet, det gudomligt femininas väg och självkärlekens alkemiska väg mot det personliga mästerskapet.

 

Åsa är Diplomerad Psykosyntesterapeut vid PsykosyntesAkademin, utbildad inom Sorgbearbetning samt utbildad inom bildterapuetiska metoder. Åsa är även verksam som intuitiv konstnär med egen ateljé där fokus ligger på att förmedla frekvenser och andliga budskap genom symboler, färg och energi. Hon är en naturligt medial kanal med djupgående intresse för de stora existentiella frågorna...

 

MANEREIA HANUMAN SOL

 

Efter att ha börjat se Gud i allting genomborrades Manereias bröst av ett extremt starkt vitt kristall-ljus innehållande information från Universum. Strax efter aktiverades hans Kundalini och sedan dess jobbar Manereia dagligen med att integrera dessa krafter i sin egen kropp och i omgivningen. Manereias högsta önskan är att få dela med sig av denna intelligenta transformerande kraft till alla som vill ta emot.

 

 

 

ANNA LARSSON

 

Anna Larssons spirituella resa tog fart då hon blev kallad ”av en inre röst” att säga upp sig från sitt dåvarande arbete.

Inom loppet av bara några få månader utvecklades hennes gåvor till fullo. Anna började att se in i människors kroppar, se tidigare liv hos de människor hon mötte och i samband med detta blev hon också en kanal för änglar, mästare och andra ljusguider.

 

Hennes uppgift är att vägleda och guida människor på deras resa mot ett högre medvetande. Att hjälpa till att väcka minnen och att ta fram just sina unika gåvor.

 

Läs mer om Anna

CAMILLA LINDEBORG ALM

 

Camilla KumaRa Alm är den intuitiva healern och kanalen som genom åren utvecklat sin känsla för att skapa djupt kännbar kontakt över dimensionsgränserna. Camilla arbetar idag på en internationell arena,

bl a som återkommande gäst på ett flertal amerikanska telesummits/radioprogram med själsligt fokus. Camilla förmedlar Light Language, ”ljusspråk”, som spontant utvecklade sig när hon i meditativt tillstånd kanaliserade sitt eget Gudomliga Själv. Light Language är förmedling av vibrationer/ frekvenser genom toner, ord och handrörelser som fungerar som dörröppnare i det inre. Hennes kontakt med kosmisk guidning och guidning från ängla- och elementarväsen förgyller livet och visar sig gärna i hennes arbete.

 

Läs mer om Camilla

SUSANNA THELIN SCHMIDT

 

Susanna Thelin Schmidt är multidimensionell kanal för energier och budskap och jobbar som samtals-kropps- och själsterapeut där hon kombinerar kanaliserade budskap från olika dimensioner med stark healing och coachande samtal. Hon leder direktkanaliserade meditationer, cirkelkurser och workshops för grupper. Syftet att hjälpa människor och Moder Jord i sina uppstigningsprocesser går som en röd tråd genom allt hennes arbete.

 

NYA JORDEN.SE

Nya Jorden Festival 2017 är en "New Earth Soul Gathering". En ljusträff där andligt intresserade från hela Sverige samlas för att samskapa Nya Jorden inifrån och ut.

Ordet Festival hänvisar till att Nya Jorden är något värt att fira! Fem inspirerande ledare inom andlig & personlig utveckling håller varsin session där de förmedlar kanaliserade budskap, healingfrekvenser och unika förmågor.

BILJETTER

Pris : 200 kr

 

PLATS & DATUM

Stiftelsen Hälsans Hus

Fjällgatan 23 b, 116 28 Stockholm

 

Premiär! Nov 26, 2017 , Kl. 14.30 - 16.30

Dec 10 2017, kl. 15.00 -16.30

Feb 25 2018, kl. 15.00-16.30

Mars 25 2018, kl15.00 -16.30

April 22 2018, kl. 15.00 - 16.30

KONTAKT

 

Åsa Gunnarby Miljand

Nya Jorden Festival grundare & arrangör

Email: info@nyajorden.se

 

www.becomingashni.com

Copyright 2017@ All Rights Reserved