Nya Jorden Festival 2017

NYA JORDEN FESTIVAL 2017

 

Ascension / Upstigningen - Unity - New Earth - Änglar & Uppstigna Mästare - Schamansk visdom - Mantrasång - Meditation & ljusarbete - Light Language - Aktiveringar - Ljuskoder - Multidimensionella Självet

 

Medverkande föreläsare:

Anna Larsson - Susanna Thelin Schmidt - Camilla Lindeborg Alm

Manereia Sol - Åsa Gunnarby Miljand.

 

Nya Jorden Festival är en "New Earth Soul Gathering", ett tillfälle för ljusarbetare och andligt intresserade själar från hela Sverige att samlas och gemensamt förankra och medskapa Nya Jorden inifrån och ut. Ordet Festival hänvisar till känslan av att Nya Jorden är något att fira!

 

Under denna endags ljusträff kommer fem inspirerande ledare inom andlig och personlig utveckling att hålla varsin session där de förmedlar kanaliserade budskap och unika mediala förmågor och frekvenser med deltagarna. Allt omkring temat Nya Jorden och Gaias och vår egen pågående uppstigning. Samtliga föreläsare arbetar utfirån hjärtat och förmedlar djupgående själslig visdom med känsla för både integritet och moral. Konstellationen av föreläsare är mycket kraftfull och har en bredd där alla deltagare kan finna utrymme för sin egen unika andliga & personliga väg.

 

Festivalens upplägg

 

Åsa Gunnarby Miljand kommer att hälsa välkommen och ge en kort introduktion till denna fina dag. Med sin starka inre vision och intuitiva förmåga att känna in Alltets vägeldning har hon nu sammankallat oss alla för denna glädjefyllda Nya Jorden Festival 2017. Detta är i sanning en dag kommen ur djupet av hjärtat, som bär oerhört starkt stöd ifrån de uppstigna Mästarna och våra ljusvänner.

 

Manereia Hanuman Sol leder Nya Jorden Festivals öppningsceremoni där han sjungandes vägleder oss in i ett meditativt tillstånd och kopplar upp oss på kärlekens källa. Där låter vi kärleksenergierna flöda genom oss, vi sjunger mantran, känner tacksamhet och får kanaliserad vägledning i stunden.

 

Därefter tar Anna Larsson vid. Anna är en mycket karismatisk, varm och begåvad kanal och lärare inom det andliga fältet. Med sig bär hon Änglarnas, Ärkeänglarnas och de uppstigna Mästarnas närvaro och budskap. En workshop med Anna innebär ofta en inre resa i ljusets dimensioner där vi ombeds att aktivt deltaga i ett gemensamt ljusarbete/uppdrag. Det är omöjligt att inte smittas av Annas fantastiska energi, glädje och förmåga att inkludera alla, trots höga frekvenser och avancerade budskap. Hon får alla att växa i sin egen förmåga på ett naturligt och kärleksfullt sätt.

 

Nya Jorden Festival har den stora glädjen att samarbeta med rawfood kockarna Tess Argus och Gulfidan Kulbay.. I pauserna och under lunchen kommer vi alla att kunna inta Nya Jordens näring i form av kvalitativt raw fika och raw lunchlådor. Om vädret tillåter kommer vi att kunna avnjuta vår goda mat utomhus i höstens solstrålar på mysiga Årsta Torg.

 

Efter lunchpausen kommer vi att bli guidade av Camilla Lindeborg Alm, eller Camilla KumaRa som hon är känd som internationellt sett. Camilla är Sveriges stigande stjärna på den utländska andliga marknaden, med flertalet framträdanden på kända amerikanska Webradiostationer samt med egna online-meditationer. Camilla är en oerhört ren kanal med förmåga att förmedla mycket höga frekvenser och budskap ifrån både mästare, änglar och strålar. Hon förmedlar också med visdom och kärlek både kosmiska & galaktiska frekvenser på avancerad nivå. Camilla är erkänd för sin förmåga att förmedla Light Language.

 

Samtliga av Nya Jorden Festivals ledare arbetar multidimensionellt och flera förmedlar Light Language genom frekvens, toning/toner, soul singing och rörelser. Light Language är ett mycket kraftfullt komplement till allt andligt & personligt arbete, därför att det tar oss in i ett multidimensionellt medvetande där vi Känner helheten i det som vi får till oss bortom ord & form. Light Language aktiverar de ljuskoder som vi bär inom våra ljuskroppar som våra Högre själv förprogrammerat inom oss. Vi öppnas upp för nya dimensioner inom våra andliga uppvaknanden.

 

Susanna Thelin Schmidt kommer att guida oss utifrån sin inre schamanska visdom och kraft. Hon kommer att knyta ihop denna transformerande dag med sin skarpa förmåga att förmedla helheten, det absolut högsta i harmoni med Gaia själv. Med slagen från sin schamantrumma tar hon oss med inåt i oss själva för djupgående möten med alltet. Susanna bär starka helande förmågor, krafter och guider med sig. Hon är i sanning en andlig ledare som lever det hon lär ut. I våras blev hon kallad i sitt inre till djupgående arbete i Alltets tjänst i Peru, där hon ensam reste vida kring för att aktivera bland annat Jordens nya kundalini-centrum. Susanna förmedlar även kanaliserade budskap och frekvenser från Bortom.

 

Som avslutning kommer vi alla, ledare som deltagare, att förena oss i en gemensam ceremoni omkring Nya Jorden. En stund som förhoppningsvis kommer att fylla oss med så mycket ljus och kraft att vi kan bära med oss detta i vardagen lång tid efteråt!

 

"Vi är dem vi väntat på, det är Vi som är Nya Jorden"

Varmt Välkommen!

Åsa, Manereia, Anna, Camilla & Susanna

 

 

 

New Earth

is a Frequency

Stay tuned.

NYA JORDEN FESTIVAL 2017

New Earth Soul Gathering

 

Lördagen 23:e sept 2017

Kl. 10.00 - 17.00

 

Årsta Fokets Hus, Stockholm

Hjälmars vägen 26 ,

Årsta Torg

 

Pris: 550 kr

Biljetter: Billetto.se

Vision & Mission Nya Jorden.se

 

Nya Jorden.se har som mål & vision att förankra och skapa frekvensen av Nya Jorden inom vårt Kollektiva hjärta. Tillsamman håller vi frekvensen inombords och låter den Nya Jorden manifestera sig inifrån och ut i det yttre. Ett öppet hjärta i taget.

 

  • Nya Jorden Festival kommer att hållas varje år runt Höstdagjämningen.

 

  • Nya Jorden föreläsnings serie - Möt Nya Jordens vägvisare, kända som okända, i kortare workshops om 1,5 h på söndagseftermiddagar.

  • Sharing Ascension - globalt samarbete och förenande verksamhet, internationella Föreläsare och online events.

 

 

NYA JORDEN.SE

Nya Jorden Festival 2017 är en "New Earth Soul Gathering". En ljusträff där andligt intresserade från hela Sverige samlas för att samskapa Nya Jorden inifrån och ut.

Ordet Festival hänvisar till att Nya Jorden är något värt att fira! Fem inspirerande ledare inom andlig & personlig utveckling håller varsin session där de förmedlar kanaliserade budskap, healingfrekvenser och unika förmågor.

BILJETTER

Pris : 200 kr

 

PLATS & DATUM

Stiftelsen Hälsans Hus

Fjällgatan 23 b, 116 28 Stockholm

 

Premiär! Nov 26, 2017 , Kl. 14.30 - 16.30

Dec 10 2017, kl. 15.00 -16.30

Feb 25 2018, kl. 15.00-16.30

Mars 25 2018, kl15.00 -16.30

April 22 2018, kl. 15.00 - 16.30

KONTAKT

 

Åsa Gunnarby Miljand

Nya Jorden Festival grundare & arrangör

Email: info@nyajorden.se

 

www.becomingashni.com

Copyright 2017@ All Rights Reserved