Om Nya Jorden.se

NYA JORDEN.SE

 

Åsa Gunnarby Miljand

www.becomingashni.com

 

KONTAKT

info@nyajorden.se

contact@becomingashni.com

VISION & MISSION

 

Nya Jorden.se har som vision & mission att skapa en plattform för andlig och personlig utveckling. Genom många olika kanaler och varierade föreläsare är förhoppningen att kunna bidra med kraft, inspiration och hopp om en bättre framtid för oss alla.

 

Vi är många som går igenom andliga uppvaknanden i dessa tumultartade tider, och vi behöver fler platser där vi kan dela med oss till varandra, stötta, och sprida själslig kunskap som skapar djupare mening och syfte i allas våra liv. Vi behöver fler plattformar i samhället där vi kan släppa vardagens roller och upplevda begränsningar och istället smälta samman med våra Högre Själv för en stund.

 

Nya Jorden.se har som mål att sammankalla, skapa gemenskap och skapa frihet. Ingen är "bättre" eller "mer utvecklad" än någon annan. Alla har sin egen unika väg "hem" där ingens sanning är mer sann än någon annans. Vi är alla jämlika mästare som är här för att hjälpa varandra att vakna, minnas och kliva in i vår egen själsliga storhet.

 

  • Nya Jorden Festival kommer att arrangeras varje år omkring Höstdagjämningen, förutsatt att intresse finns. Om Du eller någon du känner till vill vara med som föreläsare år 2018 är du välkommen att höra av Dig via email. Du bör arbeta eller verka inom andlig & personlig utveckling på ngt sätt, med en sann önskan om att göra ngt fint för alltet.

 

  • Nya Jorden Söndags Föreläsningar - Korta 1,5 timmes föreläsningar, meditationer, seanser eller dylikt med okända & kända föreläsare. Allt i syfte att sprida inspiration, hopp och kunskap. Om du eller någon du känner till vill tex. föreläsa, hålla seans, skapa ett vacker stund för dina medmänniskor eller ha en tonings-session, så hör av dig via email. Givetvis ingår ersättning och god marknadsföring.

 

 

 

 

NYA JORDEN.SE SÖNDAGS FÖRELÄSNINGAR

 

En söndags eftermiddag i månaden kommer Nya Jorden.se att bjuda in till en kortare föreläsning på 1.5 h. Olika föreläsare med bredd inom andlig & personlig utveckling.

Som ett led i att försöka skapa en plattform för dem som söker efter Nya vägar framåt i sin egna andliga & personliga utveckling kommer Nya Jorden.se under hösten 2017 och våren 2018 erbjuda en föreläsningsserie på söndagseftermiddagar. Både kända och okända föreläsare inom fältet av andlig & personlig utveckling kommer att erbjudas, med förhoppning om att kunna sprida inspiration, hopp, gemenskap och själslig vägledning med bredd och djup. Nya Jordens vision & mission är att sprida ljus och kunskap omkring den mänskliga upplevelsen i stort och det andliga uppvaknandets olika uttryck. Tillsammans kan vi visa varandra alternativa vägar ut ur lidande och in i ett varande av större inre frid och kreativitet.

 

SHARING ASCENSION

Med tid kommer det öppnas upp för internationella föreläsare också. Dessa globala kvällar kommer att kallas för "Sharing Ascension", ett projekt som också innefattar Intervjuer och artiklar. Föreläsarna kommer att flyga hit för att träffa oss eller möta oss genom ett direktsänt teleseminar via internet. Beroende på intresset så kommer dessa teleseminarier att erbjudas "live" dvs på plats med publik som kan direkt kommunicera med föreläsaren via kamera på bioduk, eller helt online. Föreläsningar kommer ibland således även att arrangeras online för dem inom Sverige som inte har möjlighet att ta sig till Stockholm just den kvällen.

 

 

 

 

 

NYA JORDEN.SE

Nya Jorden Festival 2017 är en "New Earth Soul Gathering". En ljusträff där andligt intresserade från hela Sverige samlas för att samskapa Nya Jorden inifrån och ut.

Ordet Festival hänvisar till att Nya Jorden är något värt att fira! Fem inspirerande ledare inom andlig & personlig utveckling håller varsin session där de förmedlar kanaliserade budskap, healingfrekvenser och unika förmågor.

BILJETTER

Pris : 200 kr

 

PLATS & DATUM

Stiftelsen Hälsans Hus

Fjällgatan 23 b, 116 28 Stockholm

 

Premiär! Nov 26, 2017 , Kl. 14.30 - 16.30

Dec 10 2017, kl. 15.00 -16.30

Feb 25 2018, kl. 15.00-16.30

Mars 25 2018, kl15.00 -16.30

April 22 2018, kl. 15.00 - 16.30

KONTAKT

 

Åsa Gunnarby Miljand

Nya Jorden Festival grundare & arrangör

Email: info@nyajorden.se

 

www.becomingashni.com

Copyright 2017@ All Rights Reserved