Lär känna och aktivera dina högre själsliga aspekter


Utforska och aktivera dina multidimensionella själsliga aspekter. Minns mer om vem du är och hämta hem djupare visdom, livssyfte och förmågor.

I denna aktiverande & helande session börjar jag med att öppna ditt Akasha register. Därefter bjuder vi in dina guider, änglar, mästare och galaktiska familj och ber dem att assistera dig i den process som skall ske. Dessa kommer att förmedla kärleksfull healing, aktiveringar och budskap till dig på flera nivåer. 


Fokus för denna session är att vi bjuder in en högre multidimensionell aspekt av dig. Genom att bjuda in högre aspekter så får du tillgång till större kraft, ljus och kärlek inom dig som du sedan kan integrera och använda dig av i ditt vardagliga liv. 


Det är inte ovanligt att det kommer igenom kraftdjur eller schamaner i mina healingsessioner. Ibland är dessa även nutida. Jag använder ibland även orakel kort. Ibland vill guiderna att jag skall rita en symbol eller liknande. 


Vi kommer att arbeta tillsammans och gå inåt i ett lätt meditativt tillstånd. Jag kommer att guida dig så du behöver inte ha några förkunskaper. 


I denna ljusfyllda session så får du ta emot höga renande energiprocesser, kärleksfulla budskap & vackra symboliska bilder som kan hjälpa dig mot mer frihet, glädje & kreativitet i vardagen.

Allt förmedlas med största kärlek och respekt för den gudomliga varelse som du är. Detta är DIN stund att bli omhändertagen och översköljd av kärlek och höga energier!


Är du redo att hämta hem mer av din kraft!?


Du är varmt välkommen.

Sessionen erbjuds i flera format

Online 90 min 1000 kr / alternativt via telefon


Priserna är rabatterade och gäller fram till augusti 2023.

Boka genom att höra av dig via email