Personlig direktkanaliserad healingmeditation

Jag har i många år erbjudit direktkanaliserade meditationer i grupp, både live och online. Då sätter jag mig ned och öppnar upp ett fält för gruppen, där vi sedan tar emot fantastiska multidimensionella resor & processer fyllda av healing, aktiveringar och budskap. Ofta sker healingen av oss själva även samtidigt globalt. 


Just nu erbjuder jag denna speciella process till dig som individ - få din alldeles egna kanaliserade process som du sedan kan lyssna om och om på 


Du är varmt välkommen.

Sessionen erbjuds i flera format

På plats: 90 min 950 kr / Norra Sköndal


Online: ca 30 min 500 kr

             ca 60 min 750 kr


Distans: Jag spelar in en Mp3 meditation åt dig på distans och skickar filen via email,

ca 30 min 500 kr


Läs mer om de olika formaten & vad som passar dig bäst längre ned på denna sida.

Boka din personliga healingmeditation här 

Glöm inte att ange vilket format du önskar boka - live, online eller distans. Tack. 

 
 
 
 

Healing & budskap erbjuds i flera format

På plats


Du får ligga ned, mysigt omstoppad med filtar och tända ljus, eller sitta bekvämt i en fotölj, och blunda, ta emot och slappa av. Jag förmedlar sedan en direktkanaliserad meditationsresa & healingprocess till dig.


Detta är en stund för djup avkoppling, påfyllnad och healing. En stund av kontakt med din själ - njut och tillåt dig att ta emot av all healing, ljus & kärlek som skickas till dig! 


Om du vill spela in processen så ta med dig din mobil eller liknande. 


Boka här 

Online


Sessionen går till precis som vid ett live möte med enda skillnaden att vi ses online via Zoom eller skype, du kan själv välja antingen via video eller bara ljud.


Du kan i detta format ligga bekvämt i din egen säng/soffa och ta emot healingen på distans vilket ibland kan hjälpa vissa att slappna av djupare. För mig är det ingen skillnad i kvalitet eller energiuppkoppling vad gäller avstånd, var du än befinner dig i världen. 


Boka här 

Distans - få din inspelade Mp3 via email


Jag sätter mig mig ned och skapar ett heligt utrymme för dig & din process. Därefter direktkanaliserar jag högt en process till dig som jag samtidigt spelar in. Denna process blir ca 30 min eller längre. Formatet på inspelningen blir Mp3 och skickas via email och tjänsten sprend. 


Du kan sedan lyssna på processen så många gånger du önskar och när du själv vill. Boka här