Stödjande samtal om ditt mående, livet & din väg framåt

I det andliga communityt så kan man ofta se tendenser på att det huvudsakliga fokuset ligger på att stiga uppåt, att transcendera egot och det mänskliga och på "bli klar/upplyst/komma till en högre nivå". Människan som vi också är kommer i skymundan, eller anses lägre och mindre önskansvärd. 


Varje session är olika och innehållet styrs helt och hållet av var du befinner dig just nu i ditt liv.


Detta är inte terapi utan ett stödjande och utforskande existentiellt samtal där du kan bolla allt inom dig - även det som känns tungt, svårt och obegripligt. 


Här finner du någon att prata med om det svåra i att vara människa, att genomgå ascension med allt vad det innebär av sådant som kommer upp till ytan inom oss för att bearbetas och läkas osv. 


Du är varmt välkommen.

Sessionen erbjuds live & online

60 min 750 kr

90 min 950 kr


Avbokning & ändring av datum senast 24h innan, annars debiteras fullt belopp.

Boka en tid som passar dig

 
 
 
 

Healing & budskap erbjuds i flera format

På plats


Vi startar sessionen med en kort meditation & energiprocess för att öppna kanalen. Därefter får du ligga ned, mysigt omstoppad med filtar och tända ljus, eller sitta bekvämt i en fotölj, och blunda, ta emot och slappa av. Jag berättar för dig under sessionens gång vad som sker.


Detta är din stund, njut och tillåt dig att ta emot av allt ljus & kärlek som skickas till dig! 


Boka här 

Online


Sessionen går till precis som vid ett live möte med enda skillnaden att vi ses online via Zoom eller skype, du kan själv välja antingen via video eller bara ljud.


Du kan i detta format ligga bekvämt i din egen säng/soffa och ta emot healingen på distans vilket ibland kan hjälpa vissa att slappna av djupare. För mig är det ingen skillnad i kvalitet eller energiuppkoppling vad gäller avstånd, var du än befinner dig i världen. 


LEARN MORE

Helt på distans + en skriftlig rapport


Vi bokar ett datum & en tid som passar dig. Därefter ligger du hemma och tar emot healingen helt på distans. När överföringen är klar så sätter jag mig ned och fortsätter sessionen genom att skriva ned allt du fått till dig och de budskap som kommit. Detta är en utökad aspekt av healingen och kan även den kännas av ibland. Rapporten brukar bli relativt lång och tar mig några timmar att färdigställa. Skickas sedan till dig via email. 


LEARN MORE