Workshop

Kraftdjurens helande förmågor

Denna workshop erbjuder ett mycket fint tillfälle att öppna upp din relation med dina kraftdjur & fördjupa dina egna helande förmågor.


Vi är multidimensionella varelser med otroliga resurser inom oss, allt vi behöver göra är att minnas och öppna upp för det som redan finns inom oss. Vi har alla med oss individuella kraftdjur som vi samverkar med genom hela våra liv. Men vi har även en energimässig koppling till alla djur, och kan på olika sätt ta del av deras högre visdom. Djuren bär på stora gåvor, visdom och förmågor som vi kan lära av och ta del av på olika sätt. Vi har nått en tidpunkt i mänsklighetens historia då det är hög tid att återkoppla till moder natur igen. Precis så som vi människor har flera dimensioner inom oss så bär också djuren, naturen, elementen, jorden - allt omkring oss - oändliga lager av mystik, visdom och kunskap. Tiden är nu inne för oss människor att åter minnas vår djupa samhörighet med naturen och djuren. 


I denna workshop kommer vi att utforska kraftdjur på olika sätt, samt lära oss av dem hur vi kan använda deras energi, kunskap & kraft för healing av oss själva och andra!


Workshopen innehåller: 


Workshopens syfte är framförallt att skapa en "helig cirkel" där vi kommer att ta emot och ge varandra & världen massor av healing under hela dagen. Upplägget är därför lite flytande beroende på processerna. Men tanken är att vi förhoppningsvis skall hinna med både samtal, övningar & inre resor. 


- Teori och samtal

- Direktkanaliserade meditationer och energiarbeten

- Trumresa för ett djupare möte med kraftdjuren

- Övningar där vi tar emot healing ifrån kraftdjuren & ger healing i samarbete med kraftdjuren till andra


Att tänka på inför workshopen


Jag är inte utbildad schaman eller någon "expert" på kraftdjur. Mitt fokus är energimässigt och inom området för healing på olika sätt. Det kan vara bra för deltagaren att känna till.


Många blir frusna av att göra en energiarbeten, så ta med en varm tröja, sjal eller sockar. 


I lokalen finns madrasser & enklare filtar att låna, men om du vill kan du med fördel ta med dig egen bekväm kudde.


Jag bjuder på enklare fika, kaffe & te samt ngn kaka. I upplägget ingår 60 min lunchpaus. - dock ingår inte lunch - så ta med dig mat eller ta sällskap med andra i gruppen till några av de omkringliggande restaurangerna. 

 

Jag ser mycket fram emot denna dag - välkommen att boka plats om du känner dig kallad! 

Workshop på Hälsans hus

Datum: Söndag ---- sept 2023

Tid: 10.00 - 16.00 inkl. lunchpaus

Pris: 1500 kr (enklare fika ingår)

Bokning är bindande, ej återbetalning. 


Sal: Terrassen

Hälsans hus

Fjällgatan 23B, Stockholm


Det finns ett flertal restauranger & caféer i området. I lokalen finns även pentry med micro där du kan värma medhavd lunch. 


Boka plats 

 
 
 
 

Healing & budskap erbjuds i flera format

På plats


Vi startar sessionen med en kort meditation & energiprocess för att öppna kanalen. Därefter får du ligga ned, mysigt omstoppad med filtar och tända ljus, eller sitta bekvämt i en fotölj, och blunda, ta emot och slappa av. Jag berättar för dig under sessionens gång vad som sker.


Detta är din stund, njut och tillåt dig att ta emot av allt ljus & kärlek som skickas till dig! 


Boka här 

Online


Sessionen går till precis som vid ett live möte med enda skillnaden att vi ses online via Zoom eller skype, du kan själv välja antingen via video eller bara ljud.


Du kan i detta format ligga bekvämt i din egen säng/soffa och ta emot healingen på distans vilket ibland kan hjälpa vissa att slappna av djupare. För mig är det ingen skillnad i kvalitet eller energiuppkoppling vad gäller avstånd, var du än befinner dig i världen. 


LEARN MORE

Helt på distans + en skriftlig rapport


Vi bokar ett datum & en tid som passar dig. Därefter ligger du hemma och tar emot healingen helt på distans. När överföringen är klar så sätter jag mig ned och fortsätter sessionen genom att skriva ned allt du fått till dig och de budskap som kommit. Detta är en utökad aspekt av healingen och kan även den kännas av ibland. Rapporten brukar bli relativt lång och tar mig några timmar att färdigställa. Skickas sedan till dig via email. 


LEARN MORE