Workshop

Mandalan - en  multidimensionell portal

Skapa din egna kraftmandala - en multidimensionell portal och ett kraftfullt verktyg för dig i ditt liv och andliga utveckling.


Välkommen på en workshop där vi skapar våra egna kraft-mandala målningar. Dagen innehåller många energiarbeten och meditationer, samt en del kreativt skapande. Dock ställs inga krav på konstnärlighet eller dylikt, din mandala är ett vertyg och en portal för högre dimensionell visdom inom dig, snarare än bara en vacker målning. 

'Intuitivt tar vi emot bilder, symboler och budskap som vi målar in i våra mandalas. Vi öppnar upp ett multidimensionellt fält och bjuder in högre själsliga aspekter, guider och galaktisk familj. 


Mandalan är tänkt att fungera som ett verktyg för dig, en multidimensionell portal till din högsta kraft, ljus och livssyfte. En portal till dina högre själsliga aspekter och som ett sätt att ta emot aktiveringar, ljuskoder och budskap ifrån ovan. 

Dagen passar dig som tycker om att arbeta energimässigt och med fokus mot de högre dimensionerna. 


Denna workshop ges endast i mindre grupp då den tar plats i mitt personliga hem. Material så som färg, duk och penslar ingår i avgiften. Vi arbetar med vattenlöslig akrylfärg som torkar snabbt, eller akvarell om du föredrar det.


Om du föredrar att arbeta i 

Tanken med denna fina dag i själens tecken är att få utrymme att vara i kontakt med sin högre visdom och högre syfte. Att verkligen ge sig själv tid att utforska och tanka ned intutiv budskap, healing och aktiveringar av nästa högsta steg i ditt liv. 


Vi är alla multidimensionella varelser med otroliga resurser inom oss, allt vi behöver göra är att minnas och öppna upp för det som redan finns inom oss. Till vår hjälp kallar vi in våra högre själsliga aspekter, ifrån Universums alla hörn och dimensioner. Vi kommer att arbeta i kraftfull närvaro av massor av guider, healing mästare och ljusvarelser. Vi är hållna och vägledda, detta är ett utmärkt tillfälle att djupdyka in i dig själv och utforska vad som är din själsliga väg & vad som får ditt hjärta att sjunga! Universum är med dig denna dag och vill inget annat än att hjälpa dig blomstra och sprida din unika frekvens ut i världen. Hela du är en gåva, oersättelig! 


Workshopen innehåller: 


Workshopens syfte är framförallt att skapa en "helig energicirkel" där vi kommer att ta emot och ge varandra & världen massor av healing, budskap och aktiveringar under hela dagen. Upplägget är därför lite flytande beroende på processerna. Men tanken är att vi förhoppningsvis skall hinna med både samtal, övningar & inre resor. 


- Teori och samtal

- Övningar enskilt & inom gruppen

- Många direktkanaliserade meditationer, healing processer och energiarbeten

- Gemensam intentions mandala i mitten av rummet

- Kraftfull avslutande ceremoni - manifestation & aktivering av vår själs önskningar


Att tänka på inför workshopen


- Ta med dig anteckningsbok och penna (jag har inget att låna ut). 


- Många blir frusna av att göra en energiarbeten, så ta med en varm tröja, sjal eller sockar


- I lokalen finns madrasser & enklare filtar att låna, men om du vill kan du med fördel ta med dig egen bekväm kudde.


- Ta med dig kristaller eller kraftföremål som du vill ladda med din nya själsliga väg, detta är dock valfritt. Vi kommer att göra en kraftfull mandala tillsammans, och ha en manifestations ceremoni på slutet av dagen. 


Jag bjuder på enklare fika, kaffe & te samt ngn kaka. Om du har allergier så ber jag dig ta med eget fika. I upplägget ingår 60 min lunchpaus. - dock ingår inte lunch - så ta med dig mat eller ta sällskap med andra i gruppen till några av de omkringliggande restaurangerna. 

 

Jag ser mycket fram emot denna dag - välkommen att boka plats om du känner dig kallad! Workshop 

Datum: Söndag 5 nov 2023

Tid: 10.00 - 16.00 inkl. lunchpaus

Pris: 1500 kr (enklare fika ingår)

Bokning är bindande, ej återbetalning. 


Norra Sköndal, Stockholm

Exakt adress ges vid bokning & betalning. 


Direktbuss från Gullmarsplan tar ca 5 min. 
Boka plats