Aktivera din kraft & hitta din unika service

Den Nya Tidens ledarskap


Att vara en ledare i den nya tiden handlar om att vara en vägvisare genom sitt eget exempel och sätt att vara och leva. Det handlar om att omfamna både människan & själen inom varje varelse, och se att vi i sanning kommer ur enhet. Hela din varelse är ditt bidrag till alltet - våga aktivera jälvkärlekens väg, som

Den nya tidens ledarskap

Omfattande stödpaket med Workshops, mentorskap, samtal & support, quantum healing hypnos mm.

Söndag 20 aug 2023

Workshop på Hälsans hus

Endags workshop på Hälsans hus för dig som vill kickstarta ett nytt liv, en ny sjäsbaserad väg framåt och som längtar efter att ge mer service till världen. 

Hitta din kraft & väg

Samtal & Mentorskap

Vad är ditt unika bidrag som själ inkarnerad på Jorden i denna tid? Vad vill du skapa, och hur vill du må? 

Unika erbjudanden 

Själslig support & verktyg

Unika rabatter på Quantum Healing Hypnosis Technique, Multidimensionell healing & budskap samt själsterapi m.m. 

Vad är ditt unika själsliga bidrag till världen? 

Vår planet och mänkligheten i stort går igenom ett massivt uppvaknande just nu. Vågor av ljus rullar in över vårt solsystem med kraftfulla transformerande energier, som förändrar oss ända ned på DNA nivå. 


Den gamla världen är på väg att "dö ut" och vi behöver stå stadigt i oss själva för att skapa den nya värld som vi önskar se för kommande generationer. 


Hur skulle du vilja leva ditt liv, egentligen? Vad hindrar dig ifrån att kliva in i din kraft & uttrycka dig i världen?


In this last paragraph of your text box you can write some concluding comments about the information above. Preferably, you can use it to encourage the user to click either of the two buttons on the left.

Nyhet!

Divine Human Program

Beskriv de personer som bidrar till hemsidan och din idé. Dina besökare kommer att uppskatta att veta mer om er.


Stycken är de viktigaste byggstenarna för hemsidor. För att ändra innehållet i denna text dubbelklickar du bara här eller klickar på Redigera text. Du kan också ändra stilen här. Om du drar texten flyttas stycket på sidan. Ett stycke kan vara tillräckligt för att presentera ditt projekt. Om det blir för långt kan du dela upp texten i flera stycken. En lång text är perfekt för att förklara vad som är unikt med din hemsida.


Stycken är de viktigaste byggstenarna för hemsidor. För att ändra innehållet i denna text dubbelklickar du bara här eller klickar på Redigera text. Du kan också ändra stilen här. Om du drar texten flyttas stycket på sidan. Ett stycke kan vara tillräckligt för att presentera ditt projekt. Om det blir för långt kan du dela upp texten i flera stycken. En lång text är perfekt för att förklara vad som är unikt med din hemsida. Du kan till exempel berätta för besökarna hur allting började eller vad som gör dig speciell idag. Tydlig text är ofta det enklaste sättet att engagera din publik. Föreställ dig att din läsare sitter framför dig och berätta något som väcker deras intresse. Det finns inget mäktigare än en bra berättelse!

Lär dig i din egen takt

Delta i våra kurser

Stycken är de viktigaste byggstenarna för hemsidor. För att ändra innehållet i denna text dubbelklickar du bara här eller klickar på Redigera text. Du kan också ändra stilen här.

Lärare i världsklass

Kort och koncist, taglines är som punchlines.

Boka hälsokontroll

Kort och koncist, taglines är som punchlines.

Öva var som helst

Kort och koncist, taglines är som punchlines.

Gratis session för nybörjare

Kort och koncist, taglines är som punchlines.

Stöttande Community

Kort och koncist, taglines är som punchlines.

Onlinekurser

Kort och koncist, taglines är som punchlines.

Om Åsa Miljand

Livslångt andligt intresse & genuin service från hjärtat

Det här programmet är helt och hållet vad min väg handlar om. Här samlar jag alla mina utbildningar & kunskaper för att ge dig allt jag har! 


Jag är en person som aldrig har känt att jag passat in i samhället. Det har gått dåligt för mig i yrkeslivet, jag har vantrivts på alla jobb jag haft och min karriär som konstnär skapade mer ångest än glädje på grund av alla prestationskrav. 

Jag har ett livslångt intresse för att finna vägar ut ur lidande. 

Förmåner för dig som deltagare i Divine Human 

Stöd på din resa mot välmående & frihet

Exklusivt för dig som är deltagare i Divine Human cirkeln så erbjuds ett omfattande stödpaket till oerhört förmånliga priser. De rabatterade priserna kommer inte att erbjudas i andra sammanhang.


Detta erbjuder jag för att möjliggöra för dig att verkligen gå på djupet med den transformation eller process du befinner dig i. Jag finns här för dig med en rad olika verktyg och du kan unna dig att välja och vraka mellan de olika modaliteterna utifrån dina behov och önskemål.


Som deltagare i Divine Human Cirkeln så har du möjlighet att boka så många rabatterade sessioner du önskar under tiden Cirkeln pågår. Unna dig allt det stöd du behöver! 


Ta denna möjlighet - detta är din tid!

Du kan spara tusentals kronor! 


*Villkor & avbokning finner du här

Quantum healing hypnos -QHHT & BQH

Utforska ditt inre Universum, lär känna dig själv som multidmensionell varelse bortom tid och rum eller utforska tidigare/paralella liv. 

Eller använd denna kraftfulla teknik för att arbeta med ditt inre barn, ditt emotionella, mentala & fysiska mående på olika sätt. 

Vi finner mer av vår inre kraft både genom att utforska himmel & jord inom oss. 

Den stora rabatt som ges på QHHT & BQH sessionerna är mycket ovanlig och ger verkligen ett unikt tillfälle att gå på djupet med sådant som du vartit nyfiken på länge. 


Läs mer

Själsliga samtal - stöd för det mänskliga

Stödjande samtal som kan rymma både ditt mående,din längtan efter mer mening & dina drömmar. Här finns utrymme att tala om det svåra, tunga och sorgsna. Arbeta med blockeringar och mönster, och utforska vägar mot mer självkärlek.

Här finns också utrymme att utforska det andliga uppvaknandet, din kraft, din unika väg framåt. Kanske är det tid för dig att kliva fram som en "nya tidens ledare" på olika sätt?

Vad du än behöver och önskar - här finner du en icke-dömande & kärleksfull plats för dig att vara dig själv fullt ut, precis så som du är.


Läs mer

Multidimensionell healing & budskap

Våra kroppar tar mycket stryk nu i dessa omtumlande tider av energimässiga transformationer. Vi behöver verkligen ta oss tid & utrymme att ta hand om oss själva, att vila och fylla på med ny energi på olika sätt. 

Denna session kan assistera dig på din resa. Unna dig att ta emot healing, aktveringar och energiöverföringar samt stöttande budskap ifrån de högre dimensionerna. 

Detta är ett sätt att kommunicera med Universum och vår egen inre visdom, att ta sig regelbundna stunder då vi tillåter flödet ifrån universum att komma igenom oss utan hinder. 


Läs mer