Vägvisaren - Den Nya Tidens ledarskap

Välkommen på en heldag där vi utforskar den Nya Tidens ledarskap på olika sätt. 


Vad innebär det att vara en vägvisare - en Nya Tidens ledare? 


Vi kommer att använda oss av olika tekniker för att aktivera din kraft, utforska vad din själ önskar skapa & uttrycka i världen 


I denna workshop kommer vi att göra direktkanaliserade meditationer, övningar, använda oss av en längre Quantum Healing Hypnos resa där vi utforskar våra inre Universum. 


Direktkanaliserade meditationer

Övningar,både i par och individuellt

En längre Quantum Healing Hypnos resa 

Teoretiska block där vi utforskar din väg på olika sätt Varje session är olika och innehållet styrs helt och hållet av var du befinner dig just nu i ditt liv. Det är ditt högre själv och dina guider som styr processen, inte jag. Det går därför inte att veta på förhand exakt vad som skall ske eller vilka ljusvarelser som skall komma igenom i just din session. Allt förmedlas dock med största kärlek och respekt för den gudomliga varelse som du är.


Syftet med sessionen är att ge dig en välbehövd stund av påfyllning, healing & kontakt med de högre dimensionerna inom dig. Detta är DIN stund att bli omhändertagen och översköljd av kärlek och höga energier!


Du är varmt välkommen.

Endags workshop på Hälsans hus

Söndag den 20 aug 2023

Kl. 9.30 - 17.00 

Hälsans hus, Fjällgatan 23B, Stockholm

Sal: Terrassen 


Early bird rabatt! 1500 kr.

Boka plats innan midsommar för att ta del av rabatten, därefter ordinarie avgift 2500 kr. 


Begränsat antal platser. 


Bokningen är bindande. Ingen avbokning. 

Varmt välkommen 

 
 
 
 

Healing & budskap erbjuds i flera format

På plats


Vi startar sessionen med en kort meditation & energiprocess för att öppna kanalen. Därefter får du ligga ned, mysigt omstoppad med filtar och tända ljus, eller sitta bekvämt i en fotölj, och blunda, ta emot och slappa av. Jag berättar för dig under sessionens gång vad som sker.


Detta är din stund, njut och tillåt dig att ta emot av allt ljus & kärlek som skickas till dig! 


Boka här 

Online


Sessionen går till precis som vid ett live möte med enda skillnaden att vi ses online via Zoom eller skype, du kan själv välja antingen via video eller bara ljud.


Du kan i detta format ligga bekvämt i din egen säng/soffa och ta emot healingen på distans vilket ibland kan hjälpa vissa att slappna av djupare. För mig är det ingen skillnad i kvalitet eller energiuppkoppling vad gäller avstånd, var du än befinner dig i världen. 


LEARN MORE

Helt på distans + en skriftlig rapport


Vi bokar ett datum & en tid som passar dig. Därefter ligger du hemma och tar emot healingen helt på distans. När överföringen är klar så sätter jag mig ned och fortsätter sessionen genom att skriva ned allt du fått till dig och de budskap som kommit. Detta är en utökad aspekt av healingen och kan även den kännas av ibland. Rapporten brukar bli relativt lång och tar mig några timmar att färdigställa. Skickas sedan till dig via email. 


LEARN MORE