Transformation, frihet & välmående

Divine Human Program


Divine Human Program är en omfattande satsning på ditt välmående, 


Divine Human Program innehåller: 


Cirkel med direktkanaliserade healingmeditationer för fysisk, emotionell, mental & själslig hälsa på alla plan.


Omfattande stödpaket med rabatterade sessioner där du kan få stöd, utforska ditt inre Universum och formulera 


I dessa omtumlande och utmanande tider så finns ett ökat behov av att ta hand om om oss själva på alla plan. Våra fysiska, emotionella & mentala kroppar behöver extra omtanke detta år. 


Det är tuffa tider då vi utsetts för enorm press energimässigt ifrån de transformerande vågorna av ljus som rullar in över planeten. och i det kollektiva fältet. 


Divine Human Cirkel erbjuds i litet och intimt format på plats, samt online i ett paket om 5 tillfällen.


meditationer med fokus på fysisk, emotionell, mental & själslig hälsa.I dessa direktkanaliserade meditationer fokuserar vi på at ta emot healing och aktiveringar,processer med fokus på välmående och omhändertagande av våra kroppar, hjärtan och tyngre känslor.

Dubbelklicka här för att lägga till din egen text.

We are spiritual beings with human experiences


Kropp & själ - himmel & jord

Divine Human - Den "gudomliga människan" syftar på den process av uppvaknande som alla människor och vår planet genomgår just nu. Vi är gudomliga varelser av ljus som kommer hit till jorden för att ha mänskliga upplevelser. Processen av uppvaknande får oss först att vakna upp, att minnas att vi är gudomliga multidimensionella varelser. I processen att minnas och öppna upp för högre energier så integrerar vi allt högre och högre frekvenser inom oss och i våra kroppar. Ljuset transformerar oss på djupet, ända ned på cellnivå, på DNA nivå.



Bit för bit så integrerar vi högre energier, och sänder på så sätt ut dem i våra unika liv och i världen. Vi läker och transformerar världen - inifrån och ut. Allt arbete vi gör i form av självkärlek, 

And here you can write a concluding note on the previous paragraphs and encourage the visitor to click one of the buttons below.

Lär dig i din egen takt

Delta i våra kurser

Stycken är de viktigaste byggstenarna för hemsidor. För att ändra innehållet i denna text dubbelklickar du bara här eller klickar på Redigera text. Du kan också ändra stilen här.

Lärare i världsklass

Kort och koncist, taglines är som punchlines.

Boka hälsokontroll

Kort och koncist, taglines är som punchlines.

Öva var som helst

Kort och koncist, taglines är som punchlines.

Gratis session för nybörjare

Kort och koncist, taglines är som punchlines.

Stöttande Community

Kort och koncist, taglines är som punchlines.

Onlinekurser

Kort och koncist, taglines är som punchlines.

Om Åsa Miljand

Livslångt andligt intresse & genuin service från hjärtat

Stycken är de viktigaste byggstenarna för hemsidor. För att ändra innehållet i denna text dubbelklickar du bara här eller klickar på Redigera text. Du kan också ändra stilen här. Om du drar texten flyttas stycket på sidan.

Förmåner för dig som deltagare i Divine Human 

Stöd på din resa mot välmående & frihet

Exklusivt för dig som är deltagare i Divine Human cirkeln så erbjuds ett omfattande stödpaket till oerhört förmånliga priser. De kraftfullt rabatterade priserna kommer endast att erbjudas inom ramen för Nya Jordens program. Detta är en unik chans för dig som verkligen vill satsa på dig själv och din utveckling detta år! 

Stödpaketet är tänkt att möjliggöra för dig att verkligen gå på djupet med den transformation eller process du befinner dig i. Det kan vara att du vill satsa på din hälsa, vikt, eller mående i stort. Du kanske vill frigöra dig ifrån blockeringar eller finna mer själslig kraft och mening i ditt liv. Du kanske har drömmar inom dig som du vill förverkliga, eller starta en helt   


Jag finns här för dig med en rad olika verktyg och du kan unna dig att välja och vraka mellan de olika modaliteterna utifrån dina behov och önskemål.


Som deltagare i Divine Human Cirkeln så har du möjlighet att boka så många rabatterade sessioner du önskar under tiden Cirkeln pågår. Unna dig allt det stöd du behöver! 


Ta denna möjlighet - detta är din tid!

Du kan spara tusentals kronor! 


*Villkor & avbokning finner du här

Quantum healing hypnos -QHHT & BQH

Utforska ditt inre Universum, lär känna dig själv som multidmensionell varelse bortom tid och rum eller utforska tidigare/paralella liv. 

Eller använd denna kraftfulla teknik för att arbeta med ditt inre barn, ditt emotionella, mentala & fysiska mående på olika sätt. 

Vi finner mer av vår inre kraft både genom att utforska himmel & jord inom oss. 

Den stora rabatt som ges på QHHT & BQH sessionerna är mycket ovanlig och ger verkligen ett unikt tillfälle att gå på djupet med sådant som du vartit nyfiken på länge. 


Läs mer

Själsliga samtal - stöd för det mänskliga

Stödjande samtal som kan rymma både ditt mående,din längtan efter mer mening & dina drömmar. Här finns utrymme att tala om det svåra, tunga och sorgsna. Arbeta med blockeringar och mönster, och utforska vägar mot mer självkärlek.

Här finns också utrymme att utforska det andliga uppvaknandet, din kraft, din unika väg framåt. Kanske är det tid för dig att kliva fram som en "nya tidens ledare" på olika sätt?

Vad du än behöver och önskar - här finner du en icke-dömande & kärleksfull plats för dig att vara dig själv fullt ut, precis så som du är.


Läs mer

Multidimensionell healing & budskap

Våra kroppar tar mycket stryk nu i dessa omtumlande tider av energimässiga transformationer. Vi behöver verkligen ta oss tid & utrymme att ta hand om oss själva, att vila och fylla på med ny energi på olika sätt. 

Denna session kan assistera dig på din resa. Unna dig att ta emot healing, aktveringar och energiöverföringar samt stöttande budskap ifrån de högre dimensionerna. 

Detta är ett sätt att kommunicera med Universum och vår egen inre visdom, att ta sig regelbundna stunder då vi tillåter flödet ifrån universum att komma igenom oss utan hinder. 


Läs mer