Akashic Records /Kanaliserad intuitiv läsning / Tarot kortBudskap från dina guider

Akashic Records /Akasha registret brukar beskrivas som ett högre dimensionellt "bibliotek" där all information /energi i Universum finns lagrad. Där finns alla våra tidigare/parallella /framtida liv lagrade som "kapitel i vår egen livets bok". Där finns också det allra högsta inom oss som eviga multidimensionella varelser. Akashic Records är ett gudomligt "quantum space" bortom tid & rum.


I den här sessionen så börjar jag med att öppna upp ditt Akasha register och därefter så bjuder vi in dina guider, de mästare du arbetar med och de änglar du har omkring dig. Vi bjuder också in din galaktiska & själsliga familj samt högre dimensionella aspekter av dig själv. Vilka guider som kliver fram och förmedlar budskap till dig i läsningen kan variera från gång till gång.


Min upplevelse är att våra guider står redo i ljuset och längtar efter kontakt med oss. Allt vi behöver göra är att be dem om hjälp - gärna högt - och de kommer att svara!  Vi behöver själva bjuda in dem i våra liv. 


Syftet är att du skall få till dig högsta möjliga healing, aktiveringar och budskap där du befinner dig just nu i ditt liv. Allt förmedlas med största kärlek, ljus och respekt för den gudomliga varelse som du i sanning är!


Jag upplever Akashic Records som ett gudomligt medvetandefält där kärlek, ljus, healing och visdom finns i överflöd. Att öppna upp för detta fält känns alltid expansivt och bortom ord, det är ett tranceliknande tillstånd.


Denna session är kanaliserad, det innebär att jag öppnar upp för ett högre flöde som får ta form genom mig eller min penna. Så snart som jag öppnar upp fältet så brukar jag höra guiderna tala inuti mig, det kommer sedan en mycket detaljerad ström av information, bilder och energier som jag försöker fånga upp i ord. Guiderna  kommunicerar oftast genom mig i form av symboliska detaljerade bilder, berättelser och energiöverföringar. Bakom orden kommer alltid en kraftfull healing. 


Ibland vill guiderna att jag använder orakelkort eller Tarotkort som ett verktyg för kommunikation med dig. 


Läsningen ges i två format


Du kan själv välja mellan att få en skriftlig läsning via email, eller ha en live session via telefon. 


Om du önskar ställa frågor till dina guider så kan du med fördel skicka dem till mig i förväg om det är en live session, alternativ bifoga dem när du bokar en skriftlig session. 


I en live session kan vi sedan bolla dina frågor tillsammans med dina guider, och utrymme finns att fördjupa eller ställa följdfrågor osv. 


Dock skall sägas att guiderna oftast svarar mer i termer av kärlek, stöd och att inge kraft och hopp i en situation, snarare än att de säger åt oss exakt vad vi ska göra. 


Varmt välkommen! 


Budskap ifrån dina Guider

Budskap från dina guider erbjuds i två format:


Skriftlig läsning / 750 kr

Ca 4-10 sidor som skickas till dig via email samma dag som du bokar din "tid".


Boka tid i bokningskalendern. Du behöver dock inte själv vara närvarande på distans för att ta emot energierna. Denna läsning är endast skriftlig. Tidsbokningen är endast för att jag behöver avsätta några timmar i kalendern för att göra läsningen.


Session via telefon /950 kr

Ca 60 min


Boka ett möte med dina guider här

Om du har frågor som du vill ställa till dina guider så är du välkommen att skicka dessa till mig lite innan vår live session eller vid bokning om du vill ha en skriftlig läsning. Du kan fråga vad du vill -  endast din fantasi sätter gränserna! 


Varmt välkommen! 

TESTIMONIALS

"DEN HÄR HEALINGEN  VAR LÅNGT ÖVER FÖRVÄNTAN!" 


“Jag är stum av förundran över allt fantastiskt som du fick in. Det stämmer med så mycket som jag känt själv, men det fanns också mycket som jag inte visste och som känns som en lättnad att få veta. 


Är sååå tacksam över allt som healingen omfattade! Ett så enormt arbete som min Guide sjorde och gör! Det känns Så bra och så rätt!!


Tack Åsa för den enormt kraftfulla healingen som du förmedlade till mig.


Jag kände redan igår kväll, så fort jag tänkte på dig och din healing, att jag blev väldigt känslosam. Och under natten så kunde jag inte sova bra på grund av att allt vibrerade i kroppen. Så visst började det hända saker redan igår kväll, som du också skrev. Och imorse, så fort jag tänkte på dig och healingen så blev jag återigen känslosam. Det höll i sig en bit in i healingen men sedan vände det till en underbar känsla av omhändertagande. Jag kände också ett lugn i slutet som jag inte brukar känna.


Jag hade inte bråttom upp ur sängen, utan jag kunde ligga kvar och bara njuta av ett lugn och en lyckoskänsla. Jag brukar inte kunna ligga ned utan att göra någonting samtidigt, som att ha TV:n på och laptopen på magen, lyssna på något på youtube och fylla i sudoku - allt samtidigt.


Jag ska läsa dina ord flera gånger, det var så mycket fint du skrev. Och jag är förundrad över det stora energiarbetet som jag fått och får.


Den här healingen var långt över förväntan!


Är överväldigad av att jag får så mycket. Och vilken Guide jag har!


Tack än en gång fantastiska Åsa! Jag vet inte hur jag ska kunna återgälda det här till dig. Den här healingen och budskapen behövde jag så mycket. 


Stor kram och Tack för allt! 


Helena

Multidimensionell healing på distans & skriftliga budskap 

MAGISK HEALING


Ja, det var en magisk healing som öppnade en kran till mina tårar och mitt inre ännu mer. Tårarna känns som en djup healing och jag känner naturen och jorden i hela mitt väsen. Så vackert och fint 🌿🌷💙


Jag är helt slagen och stannar i vila resten av dagen.


Tack och tack igen 🙏💗


Ann 

Multidimensionell healing på distans & skriftliga budskap

TÅRARNA RINNER & HJÄRTAT SJUNGER


Åh kära Åsa🌸, Tack Tack Tack🙏!

Jag är är helt förstummad, vet inte riktigt vad jag ska säga…


Det var det vackraste jag någonsin har läst och tårarna har bara rinner, jag känner sån stark värme i hela min bröstkorg och hjärtat sjunger💖.

Sååå underbart💓💓💓! Vad jag blir lycklig!

Åh Quan Yin som jag älskar, tänk att hon vill jobba med mig, hon som är så fantastisk💝.


Kära nån, det här budskapet och energiöverföringen var makalös, det kommer ta tid att ta in och processa och förstå och jag känner vilken energi jag får💖.


Tack snälla snälla🙏, du är helt fantastisk, vilken gåva och förmåga du har🥰❤️🥰!


Marianne

Multidimensionell healing på distans & skriftliga budskap

WOW, JAG ÄR HELT MÅLLÖS!


Hej Åsa,

Tack för din läsning 🙏🏻✨


Wow, jag är helt mållös!

Jag kunde känna av energin från min guide när jag läste 💫

Blev så berörd, tacksam och inspirerad av det du skriver!


Glastonbury är ett ställe som jag velat besöka länge. Det finns en stark dragning dit!


Jag ska läsa igen, och igen. Och suga åt mig mer detaljer av vad du skrivit!


Tusen, tusen tack fina du 🙏🏻

Det här var mer än vad jag kunde förväntat💜❤️!Susanna

Budskap från dina Guider - skriftlig läsning

unsplash