Akashic records läsning


Multidimensionell healing & budskap

Akashic Records /Akasha registret brukar beskrivas som ett högre dimensionellt "bibliotek" där all information /energi i Universum finns lagrad. Där finns alla våra tidigare/parallella /framtida liv lagrade som "kapitel i vår egen livets bok". Där finns också det allra högsta inom oss som eviga multidimensionella varelser. Akashic Records är ett gudomligt "quantum space" bortom tid & rum. 


Jag upplever Akashic Records som ett gudomligt medvetandefält där kärlek, ljus, healing och visdom finns i överflöd. Att öppna upp för detta fält känns alltid expansivt och bortom ord, det är ett tranceliknande tillstånd. 


Akashic Records är ett högre medvetandefält som vi bör ha stor respekt och vördnad inför, det är som att gå in i ett "heligt gudomligt tempel". När vi arbetar i de högre dimensionerna så sker allt på en själsnivå och vi ombeds att bemöta den healing och de budskap vi får till oss med ett öppet hjärta & sinne. 


All information i vårt Akasha register är inte tillgänglig för oss i varje given stund, vi får endast till oss det vi är redo för. Vi kan dock lära oss att interagera med de högre dimensionerna inom oss på ett själsligt plan, och det gör vi genom att hedra det gudomliga inom oss själva och varje levande varelse. Det handlar om att våga uttrycka vår kraft, vårt ljus och vår sanna gudomliga natur. Vi måste sluta "gömma oss bakom litenhet" och istället våga omfamna vår storhet. 


Multidimensionell healing & budskap


I den här sessionen så öppnar jag upp ditt Akasha register och bjuder in dina guider, de mästare du arbetar med, änglar, galaktisk familj, själslig familj, högre dimensionella aspekter av dig själv osv. Syftet är att du skall få till dig högsta möjliga healing, aktiveringar och budskap där du befinner dig just nu i ditt liv. 


Healingen som sker via Akasha fältet är väldigt kraftfull och fungerar lite annorlunda än vid tex reiki eller dylikt. I detta högre gudomliga energifält så kommer multidimensionell healing, budskap och aktiveringar till dig genom olika energiprocesser. Dels så kommer det energier, dels tydliga bilder och symboler. Informationen kommer ofta som symboliska berättelser som bär stor helande energi, kraft & potential. Allt förmedlas med enorm kärlek, omtanke och respekt för den gudomliga varelse du i sanning är! 


Ofta rör sig bilderna och budskapen mellan en pågående healing bortom tid & rum och ett tidigare liv minne som är kopplat till något du går igenom i ditt nuvarande liv.  Men alla sessioner är olika, och vad du får till dig kan variera från gång till gång. 


Hur går det till? 


Du kommer att få ligga eller sitta bekvämt omstoppad med filtar och tända ljus omkring dig. Vid kallare årstider tänder jag en brasa i kaminen. I bakgrunden spelas lugn rofylld musik, men detta är valfritt. 


Jag guidar dig ned i ett avslappnat och mottagande tillstånd, där vi sedan öppnar upp kanalerna uppåt. Jag berättar hela tiden för dig vad som sker och vi samtalar under sessionens gång. 


Jag önskar dig en mycket kraftull, vilsam och underbar healingsession. Detta är en stund för bara dig, där du får ta emot massor av kärlek, ljus och healing! 

Sessionen erbjuds live & online

På plats / 90 min / 1250 kr 

Plats: Norra Sköndal, 5 min med buss från Gullmarsplan


Online /90 min 1000 kr / Zoom eller Skype


Boka Multidimensionell healing & budskap här