BQH - Beyond Quantum Healing Hypnosis

BQH - Beyond Quantum Healing Hypnosis är skapad av Candace Craw- Goldman. Hon arbetade i många år mycket nära Dolores Cannon.


BQH - Quantum Healing Hypnosis Technique erbjuder ett spännande sätt för oss att kommunicera med all visdom & kunskap vi har inom oss på själslig nivå. Tillsammans med mig som guide får du möjlighet att ställa dina allra viktigaste livsfrågor eller undersöka vem du är själsligen i ett djupavslappnat hypnotiskt tillstånd (theta). Jag fungerar som en hållande, varm & trygg guide för dig under din resa.

Ordet Quantum står i den här modaliteten för ”multi-dimensionell”, det innebär att läkande processer kan uppstå på flera plan inom oss samtidigt - själsligen, kroppsligt, mentalt & emotionellt. Det innebär också att vi kan få kontakt med vårt eget multidimensionella Själv, och alla våra tidigare/paralella liv, själsliga aspekter och allt det som vi bär inom oss som vi i vårt vardagsliv inte kriktigt minns.


Så här går det till 


Innan du kommer till mig så skriver du ned några frågor som du vill ställa till dig själv under hypnosen. Endast fantasin sätter gränserna här, fundera noga på vad du önskar utforska. 


Tillåt dig att släppa alla förväntningar och låta din inre visdom ta plats


Det är viktigt att gå in i dessa sessioner med rätt förväntningar. Bäst är att inte ha några förväntningar alls - på det sättet öppnar vi också upp för att tillåta våra inre att kommunicera fritt med oss bortom censur och förutfattade meningar och önskade resultat. Om vi går in i sessionen med en stark idé om att vi vill uppleva något specifikt, då låser vi & blockerar vi det som egentligen är menat att komma igenom. Tillåt dig att lita på din inre visdom - ditt högre själv vet vad du behöver och är redo för i stunden. 


Att bli "hypnotiserad"


En annan sak som är bra att ha i åtanke är att ordet "hypnos" antyder att någon "hypnotiserar en". Men snarare handlar denna sorts sessioner om att tillåta sig själv gå ned i ett djupavslappnat tillstånd. Det är inte så att någon utanför dig gör något "magiskt" och så hamnar du i trance. Detta är i allra högsta grad sessioner där du själv styr hur djupt du går, och där du behöver lita på din egen inre förmåga. Du kommer att känna dig vaken och närvarande hela sessionen, och inte alls "borta" och "under hypnos". För vissa kan detta kännas som att "det inte funkat på dem", men det stämmer inte. 


De flesta människor kan gå ned i djupavslappnat tillstånd, men det finns dem som inte klarar av det. Det är inget konstigt, utan vi är alla olika. Man måste helt enkelt testa sig fram för att veta om detta passar just en själv! 


Om du någon gång har testat en guidad meditation eller visualisering och tyckte om detta, då kommer Quantum Healing Hypnosis Technique passa dig. 


BQH erbjuds både online & på plats

Tid: ca 2 - 2,5  tim 

Pris: 1500 kr

Plats: Norra Sköndal eller Brännkyrkagatan 41, Stockholm

Online: Via Zoom eller Skype


Villkor & Avbokning


Avbokning & ändring av datum senast 24h innan, annars debiteras fullt belopp.


För att boka en QHHT eller BQH session bör du vara 18 år. QHHT & BQH är INTE en behandling utan skall endast ses som ett verktyg för självutforskande.QHHT & BQH ersätter inte på något sätt läkarvård eller annan behandling.


Det finns inga garantier för resultat.


Hypnos är inte lämplig vid vissa diagnoser så som PTSD eller psykiska sjukdomar. Fråga alltid din läkare innan. 

Boka en tid som passar dig

 
 
 
 

Så här går sessionen till 

1.


Sessionen börjar alltid med ett samtal där vi går igenom de frågor du vill ställa till dig själv under hypnosen. Dessa frågor har du förberett och skrivit ned hemma innan. Jag kommer att ställa dina frågor åt dig under sessionens gång, och ditt inre Universum kommer med svaren genom scener/bilder, symboler och budskap. 

2.


Del två av sessionen så befinner du dig i ett djupavslappnat tillstånd där du tillsammans med mig som guide utforskar ditt inre Universum på olika sätt. Vad du ser är kopplat till de frågor du har med dig in i sessionen. Kanske ser du scener ur ett tidigare liv, eller blir visad ngt oväntat.

3.


När du blivit uppräknad ordentligt ur din hypnos så tar vi en liten stund att samtala om det du varit med om. Detta för att grunda dig lite innan du beger dig ut i verkligheten igen. Ofta har man gått djupare än man tror, och kan behöva en liten stund att anpassa sig igen.

Få ut mer av din QHHT


En Quantum Healing Hypnos session kan vara omtumlande och gå på djupet energimässigt. Det kan därför vara en bra idé att inte boka upp så mycket direkt efteråt. 


Drick mycket vatten och ta det lugnt ett par timmar efter sessionen. 


De läkande processerna kan ibland pågå några dagar efteråt. 


Om du vill spela in din session så är du välkommen att göra det, ofta kan vi få ut mycket av att lyssna igen. I stunden är det lätt att vi glömmer bort. 

Healing & budskap erbjuds i flera format

På plats


Vi startar sessionen med en kort meditation & energiprocess för att öppna kanalen. Därefter får du ligga ned, mysigt omstoppad med filtar och tända ljus, eller sitta bekvämt i en fotölj, och blunda, ta emot och slappa av. Jag berättar för dig under sessionens gång vad som sker.


Detta är din stund, njut och tillåt dig att ta emot av allt ljus & kärlek som skickas till dig! 


Boka här 

Online


Sessionen går till precis som vid ett live möte med enda skillnaden att vi ses online via Zoom eller skype, du kan själv välja antingen via video eller bara ljud.


Du kan i detta format ligga bekvämt i din egen säng/soffa och ta emot healingen på distans vilket ibland kan hjälpa vissa att slappna av djupare. För mig är det ingen skillnad i kvalitet eller energiuppkoppling vad gäller avstånd, var du än befinner dig i världen. 


LEARN MORE

Helt på distans + en skriftlig rapport


Vi bokar ett datum & en tid som passar dig. Därefter ligger du hemma och tar emot healingen helt på distans. När överföringen är klar så sätter jag mig ned och fortsätter sessionen genom att skriva ned allt du fått till dig och de budskap som kommit. Detta är en utökad aspekt av healingen och kan även den kännas av ibland. Rapporten brukar bli relativt lång och tar mig några timmar att färdigställa. Skickas sedan till dig via email. 


LEARN MORE