Workshop - Quantum Healing Hypnos i grupp

Tema: Utforska ditt inre universum 

Välkommen på ett unikt tillfälle att utforska ditt inre Universum i grupp. Vi kommer att viga en söndag åt att arbeta med Quantum Healing Hypnos på olika sätt. Åsa Miljand är Diplomerad inom både QHHT och BQH och kommer att använda tekniker ifrån båda modaliteter under dagen. Det kommer att bli en mycket stark dag med många spännande processer! 


Dagen inleds med en kort introduktion till Quantum Healing Hypnosen och det vi skall göra. Därefter kommer vi att arbeta med att sätta tydliga och starka intentioner för våra resor, samt göra en del övningar inför sessionerna.Allt för att öppna upp våra kanaler och skapa ett "heligt utrymme" för oss alla när vi skall hämta hem all multidimensionell visdom under våra sessioner.


Under dagen kommer du att hinna med att göra en egen hypnosresa på ca 1,5- 2 tim samt assistera en annan deltagare i dennes resa. En super spännande dag där vi djupdyker in i det multidimensionella fältet. Att vi är en grupp kommer att stärka fältet och healingpotentialen i våra sessioner. 


Ordet Quantum står i den här modaliteten för ”multi-dimensionell”, det innebär att läkande processer kan uppstå på flera plan inom oss samtidigt - själsligen, kroppsligt, mentalt & emotionellt. Det innebär också att vi kan få kontakt med vårt eget multidimensionella Själv, och alla våra tidigare/paralella liv, själsliga aspekter och allt det som vi bär inom oss som vi i vårt vardagsliv inte riktigt minns.


För vem passar denna workshop? 


Detta är en workshop som passar dig som har gjort Quantum Healing Hypnos sessioner tidigare eller som känner dig bekväm med att göra inre resor med visualiseringar och bilder. Det kommer att vara väldigt mycket inre arbete på olika sätt. Dock är det inget märkvärdigt vi skall göra, alla kan! 


Du som deltagare behöver känna dig trygg med att vi kommer att arbeta i par samt att du kommer att guida en annan deltagare i dennes resa. Vi går självklart igenom allt innan och jag kommer att finnas där att assistera hela dagen.


Även om vi har en hel dag tillägnad detta så är upplägget ganska intensivt. Tid kommer dock att vigas åt att samtala inom gruppen om våra individuella upplevelser. 


Formatet för denna speciella dag är intimt och energimässigt starkt. Vi respekterar och månar om varandra i gruppen och berättar inte för utomstående om det som skett i cirkeln. 


Det är också viktigt att ta på allvar kraften i dessa sessioner! Ta hand om dig efteråt och var medveten om att kraftfulla helande processer kan ta plats. Quantum healing hypnos kan ibland var omtumlande, men också fantastiskt, spännande & transformerande. Och inte minst - roliga! 


Varmt välkommen! 


Välkommen på endags workshop

Datum: Datum meddelas inom kort

Tid: 10 - 16.30 inkl lunchpaus

Pris: 1500 kr

Plats: Hälsans hus, Fjällgatan 23B, Stockholm

Begränsat antal platser.

Bokning är bindande.

Kaffe, te och enklare fika ingår.


Inför träffen


Förbered ett papper som du tar med dig med frågor som du vill ställa till dig själv under hypnosen. Vi kommer att arbeta både individuellt och i par inom gruppen. 


I lokalen finns madrasser att låna och enklare filtar, men ta gärna med egen kudde +filt om du önskar ligga bekvämt under hypnosen. En vattenflaska och varm sjal kan också vara bra att ha till hands. Vissa brukar bli lite kalla av energiarbete.

Obs! Glöm ej anteckningsbok och penna!


Du kan också spela in din session om du vill via mobil eller liknande. 


Flertalet restauranger finns i området. I anslutning till lokalen finns möjlighet att värma mat i micro. 


Boka plats via email

 
 
 
 

Förväntningar & tillit


Det är viktigt att gå in i dessa sessioner med rätt förväntningar. Bäst är att inte ha några förväntningar alls - på det sättet öppnar vi också upp för att tillåta vår inre visdom att kommunicera fritt med oss bortom censur, förutfattade meningar och önskade resultat. Om vi går in i sessionen med en stark idé om att vi vill uppleva något specifikt, då låser vi & blockerar vi det som egentligen är menat att komma igenom. Tillåt dig att lita på din inre visdom - ditt högre själv vet vad du behöver och är redo för i stunden.


Att bli "hypnotiserad"


En annan sak som är bra att ha i åtanke är att ordet "hypnos" antyder att någon "hypnotiserar en". Men snarare handlar denna sorts sessioner om att tillåta sig själv gå ned i ett djupavslappnat tillstånd. Det är inte så att någon utanför dig gör något "magiskt" och så hamnar du i trance. Detta är i allra högsta grad sessioner där du själv styr hur djupt du går, och där du behöver lita på din egen inre förmåga. Du kommer att känna dig vaken och närvarande hela sessionen, och inte alls "borta" och "under hypnos". För vissa kan detta kännas som att "det inte funkat på dem", men det stämmer inte.


De flesta människor kan gå ned i djupavslappnat tillstånd, men det finns dem som inte klarar av det. Det är inget konstigt, utan vi är alla olika. Man måste helt enkelt testa sig fram för att veta om detta passar just en själv!