New Earth is a frequency accessed and transmitted from the inside out

Nya Jorden

Den Nya Tidens ledare - du är en vägvisare. Nytt omfattande program startar hösten 2023 - en unik chans att satsa på dig själv på alla plan. Finn mer av din själsliga kraft

Workshops, cirklar och sessioner 

Du är en vägvisare - Den Nya Tidens ledarskap


Hösten 2023 startar ett omfattande program med fokus på den Nya Tidens ledarskap - själens kraft & hjärtats väg. Ett flertal event, cirklar & stödpaket med olika rabatterade tjänster kommer att erbjudas till dig som verkligen vill satsa på dig själv, ditt mående, din andliga utveckling och dina innersta drömmar.


Ett unikt tillfälle att verkligen gå på djupet med ditt mående, din väg framåt och dina själsliga visioner. Här kan du utforska ditt inre Universum och bearbeta sådant som blockerar dig ifrån att leva det liv du önskar. Här kan du bolla drömmar och rädslor inför att kliva fram i din kraft - vad är ditt unika bidrag till världen? 


 Var du än befinner dig i livet så erbjuder detta paket ett omfattande stöd till ett mycket lågt pris - verktygen för utveckling skall vara tillgängliga för alla. Här får du stort utrymme att vara dig själv på alla plan.


I det mycket förmånliga stödpaketet så har du fri tillgång till så många kraftigt rabatterade sessioner du behöver med bland annat Quantum Healing Hypnos, Multidimensionell healing & budskap, själsliga samtal och stöd, Soul Realignment mm.


Mer information kommer till hösten 2023På plats & Online

Aktuella event & tjänster

Nya Jorden erbjuder en mängd olika event och tjänster för den uppvaknande människan

Workshop - Den Nya Tidens ledare

Hälsans hus / Sön 20 aug 2023

Läs mer & Boka plats

Workshop- Kraftdjurens helande förmågor

Hälsans hus / Sön 8 okt 2023

Läs mer & Boka plats 

Workshop - Själens väg & Hjärtats sång 

Hälsans hus / Sön 5 nov 2023

Läs mer & Boka plats 

Lär dig i din egen takt

Delta i våra kurser

Stycken är de viktigaste byggstenarna för hemsidor. För att ändra innehållet i denna text dubbelklickar du bara här eller klickar på Redigera text. Du kan också ändra stilen här.

Lärare i världsklass

Kort och koncist, taglines är som punchlines.

Boka hälsokontroll

Kort och koncist, taglines är som punchlines.

Öva var som helst

Kort och koncist, taglines är som punchlines.

Gratis session för nybörjare

Kort och koncist, taglines är som punchlines.

Stöttande Community

Kort och koncist, taglines är som punchlines.

Onlinekurser

Kort och koncist, taglines är som punchlines.

Nyhet! 

Divine Human Program

Divine Human Program erbjuder en rad olika event, tjänster & stödpaket för att assistera dig där du befinner dig just nu i livet. Syftet är att skapa ett utrymme för välmående, hälsa och påfyllnad i tider av yttre kaos och inre transformation.

Under andra halvan av våren 2023 så kommer Nya Jorden att satsa stort på transformation, holistisk hälsa och omhändertagande av den "gudomliga människan" som går igenom stora skiften i denna omtumlande tid. Våra fysiska kroppar, sinnen och hjärtan utsätts för enorm press och sorg, krämpor och blockeringar kommer till ytan för att läkas. Vi behöver vara mycket snälla mot oss själva och ta god hand om oss på alla sätt vi kan. Allt för att orka hålla fokus på det nya som vi är här på jorden för att bygga upp tillsammans. 


Nya Jorden kommer att erbjuda en rad olika event & tjänster för att assistera och bidra med välmående, hälsa och påfyllnad i tider av kaos.


Online meditationer - Healing & stödcirklar - Samtal & healing - Quantum Healing Hypnos workshops - Omfattande stödpaket med rabatterade tjänster osv. 

Kontakta oss

Välkommen att höra av dig

Hello world
unsplash