Meditationer, Cirklar & Workshops


Själens kraft & ditt högre livssyfte


Workshop 4-5 maj 2024

Hälsans hus, Stockholm


Välkommen på en 2-dagars workshop där vi utforskar vad som är vårt högre livssyfte & aktiverar mer av vår själsliga kraft.


Varför har vi kommit till Jorden i detta liv? Vilka unika själsliga gåvor har just vi inom oss, och hur kan vi bäst dela dem med världen på olika sätt?

Skapa ett altare åt Själen

WORKSHOP


Datum och plats kommer inom kort

Att skapa ett altare i vårt hem tillägnat vår Själ kan vara väldigt, väldigt kraftfullt. Altaret fungerar som en fysisk helig plats där vi kan fokusera & rikta våra intentioner, önskningar och drömmar. Vi ska inte underskatta kraften i processen att förbereda, skapa och kommunicera med vårt personliga altare. 


Ett altare är en bro mellan människan och det gudomliga. Ditt altare kan bli en direktkanal mellan dig och din Själ!  Quantum Light Circle

GRATIS för alla

Kanaliserad healing transmission & budskap på distans / skriftlig sammanfattning

Detta är GRATIS healing & energiöverföringar med budskap som skickas helt på distans. Efteråt delar jag med mig skriftligen av de helande processer och budskap som gruppen fått till sig.


Jag skapar ett quantum energifält åt oss där alla som anmält sig får ta del av kraftfull healing, energiöverföringar, helande processer och budskap ifrån de högre dimensionerna på olika sätt.

"We are all in this together, parallel souls on a paralell journey of finding meaning and eventually releasing meaning in order to surrender into the One"

- Ram Dass

unsplash