Healing Gathering 


Kanaliserad meditation & multidimensionella healingprocesser / Cirkel träff med max 10 deltagare

Fokus för Nya Jordens meditationer ligger alltid på den Nya Jordens frekvenser, själslig service, healing av oss själva & världen, kärlekens väg mot upplysning och att finna vårt högre syfte & bli den vi verkligen Är! 


Varmt välkommen på en kärleksfull Healing Gathering där vi får till oss kanaliserade meditationer, multidimensionella healingprocesser & utför en kraftfull ceremoni tillsammans.


Alla vi som känner oss kallade till denna sorts träffar arbetar redan på högre nivå inom oss med dessa energier på många plan. En av våra uppgifter här på jorden är att förankra, integrera och sprida de nya högre frekvenser som vi får till oss i medtiationer & energiarbeten ut till världen genom våra kroppar & våra liv. Med oss har vi som alltid en lång rad av uppstigna mästare, änglar, högre dimensionella energier & våra själsliga och galakstiska familjer.  


Healing Gathering tar plats i mitt personliga hem. Det blir en liten intim healing cirkel /healing gathering med endast 10 deltagare.


Den första av många kommande Healing Gatherings 


Denna Healing Gathering är den första av många kommande fristående tillfällen. Vid varje tillfälle förmedlas en direktkanaliserad multidimensionell healingprocess med syfte att aktivera, läka och fylla på oss med ständigt nya högre gudomliga frekvenser. Vi står i tjänst för det stora skiftet som pågår, ascension, och fungerar som pelare av ljus som förankrar och förkroppsligar de högre frekvenserna tillsammans som grupp. 


För vem passar Healing Gathering? 


Meditationerna passar dig som älskar energiarbete och är van vid inre resor fyllda av symboliska bilder och helande processer. Ofta är meditationerna ganska långa, ca 60-90 minuter.


Energierna som förmedlas i meditationerna kan vara väldigt kraftfulla och påverka oss lång tid efteråt, de har ofta en igångsättande effekt på vår personliga & andliga utveckling. 


Varmt välkommen! 


Mini workshop/Healing Gathering på plats

Datum: Söndag 26 november 2023

Tid: 13.00 - 16.00

Pris: 500 kr 

Endast 10 deltagare. 


Plats: Boxergränd 52, Norra Sköndal. 5 min med buss från Gullmarsplan. 


Bokning är bindande.

Boka plats