Kanaliserad meditation & energiarbete


May there be PEACE on EARTH

Fokus för alla Nya Jordens meditationer, workshops, cirklar och sessioner ligger alltid på den Nya Jordens frekvenser, själslig service, healing av oss själva & världen, kärlekens väg mot upplysning och att finna vårt högre syfte & bli den vi verkligen Är! Allt förmedlas med största kärlek & respekt för den gudomliga människan inom oss.


Låt oss göra det vi kan för att förankra fredens & fridens frekvenser på vår Jord och i mänsklighetens hjärtan. Låt oss förankra fredens frekvenser både i vår yttre värld & i vår inre.


Varmt välkommen att vara med på en direktkanaliserad meditation, healingprocess & djupgående energiarbete för Moder Jords och mänsklighetens högsta bästa. Själslig service för alltet & varandra.


Vi står inför en allvarlig brytpunkt nu på jorden. Vilken tidslinje kommer vi att välja som vår framtid som kollektiv? Vi står inför potentiella tidslinjer där krig, kärnvapen, och kanske till och med ett 3:e världskrig står för dörren.


Men det finns också tidslinjer där FREDENS frekvenser vinner, där vi som ett kollektiv vaknar upp i så snabb takt att vi tillsammans säger STOPP. Där KÄRLEKEN vinner!


Låt oss vara en del av den rörelse på Jorden som arbetar aktivt & outtröttligt med att förankra tidslinjen där FRED & KÄRLEK är allas framtid!


Varmt välkommen att vara med, det är Gratis!


Kanaliserad meditation & energiarbete online

Söndag 29 okt kl. 16-17

Online via Zoom / Begränsat antal platser

GRATIS för alla


Ingen inspelning skickas efteråt. 

Anmäl dig här om du vill vara med, välkommen! 


TESTIMONIALS

"DEN HÄR HEALINGEN  VAR LÅNGT ÖVER FÖRVÄNTAN!" 


“Jag är stum av förundran över allt fantastiskt som du fick in. Det stämmer med så mycket som jag känt själv, men det fanns också mycket som jag inte visste och som känns som en lättnad att få veta. 


Är sååå tacksam över allt som healingen omfattade! Ett så enormt arbete som min Guide sjorde och gör! Det känns Så bra och så rätt!!


Tack Åsa för den enormt kraftfulla healingen som du förmedlade till mig.


Jag kände redan igår kväll, så fort jag tänkte på dig och din healing, att jag blev väldigt känslosam. Och under natten så kunde jag inte sova bra på grund av att allt vibrerade i kroppen. Så visst började det hända saker redan igår kväll, som du också skrev. Och imorse, så fort jag tänkte på dig och healingen så blev jag återigen känslosam. Det höll i sig en bit in i healingen men sedan vände det till en underbar känsla av omhändertagande. Jag kände också ett lugn i slutet som jag inte brukar känna.


Jag hade inte bråttom upp ur sängen, utan jag kunde ligga kvar och bara njuta av ett lugn och en lyckoskänsla. Jag brukar inte kunna ligga ned utan att göra någonting samtidigt, som att ha TV:n på och laptopen på magen, lyssna på något på youtube och fylla i sudoku - allt samtidigt.


Jag ska läsa dina ord flera gånger, det var så mycket fint du skrev. Och jag är förundrad över det stora energiarbetet som jag fått och får.


Den här healingen var långt över förväntan!


Är överväldigad av att jag får så mycket. Och vilken Guide jag har!


Tack än en gång fantastiska Åsa! Jag vet inte hur jag ska kunna återgälda det här till dig. Den här healingen och budskapen behövde jag så mycket. 


Stor kram och Tack för allt! 


Helena

Multidimensionell healing på distans & skriftliga budskap 

MAGISK HEALING


Ja, det var en magisk healing som öppnade en kran till mina tårar och mitt inre ännu mer. Tårarna känns som en djup healing och jag känner naturen och jorden i hela mitt väsen. Så vackert och fint 🌿🌷💙


Jag är helt slagen och stannar i vila resten av dagen.


Tack och tack igen 🙏💗


Ann 

Multidimensionell healing på distans & skriftliga budskap

TÅRARNA RINNER & HJÄRTAT SJUNGER


Åh kära Åsa🌸, Tack Tack Tack🙏!

Jag är är helt förstummad, vet inte riktigt vad jag ska säga…


Det var det vackraste jag någonsin har läst och tårarna har bara rinner, jag känner sån stark värme i hela min bröstkorg och hjärtat sjunger💖.

Sååå underbart💓💓💓! Vad jag blir lycklig!

Åh Quan Yin som jag älskar, tänk att hon vill jobba med mig, hon som är så fantastisk💝.


Kära nån, det här budskapet och energiöverföringen var makalös, det kommer ta tid att ta in och processa och förstå och jag känner vilken energi jag får💖.


Tack snälla snälla🙏, du är helt fantastisk, vilken gåva och förmåga du har🥰❤️🥰!


Marianne

Multidimensionell healing på distans & skriftliga budskap

unsplash