Själen flyttar in - cirkel online


Åsa Miljand är en Frequency channel med förmåga att ta ned och hålla höga frekvenser för gruppen under lång tid. Hon kanaliserar nya processer & frekvenser vid varje tillfälle.


Träna upp din kropp & ditt energisystem att ta ned högre frekvenser av hälsa, överflöd, glädje, att vara värd, att höra hemma och våga drömma.


En cirkel som fokuserar på att förbättra din relation med kroppen, ditt liv & ditt mående. 


Målet med cirkeln är att bryta gamla mönster och öppna upp för nya banor av mer flow, abundance & prosperity på alla plan.

Själen flyttar in är en cirkel för dig som känner att du skulle vilja ha stöd av en grupp likasinnade själar & ett andligt sammanhang på din resa mot en mer kärleksfull relation till din kropp, ditt liv & dig själv överlag. Kanske känner du att tiden är inne för dig att verkligen "flytta in i din kropp & ditt liv" och omfamna dig själv och livet med större acceptans, kärlek och glädje? Kanske leker du med tanken om att saker och ting kan förändras för dig, till det bättre? 


Meditationerna är direktkanaliserade i stunden och har ett fokus som handlar om att ta ned frekvenser av överflöd, hälsa, att vara värd, att höra samman, att säga ja till livet och oss själva osv. Vi kommer att arbeta energimässigt med att släppa gamla bilder av oss själva och förankra nya högre visioner och frekvenser inuti våra celler. 


Genom att ta ned och sitta i de högre frekvenserna under en längre stund och regelbundet så lär vi våra kroppar & energisystem att förankra nya frekvenser av varande. Desto mer vana vi blir vid en frekvens som tex vitalitet, desto mer kan vi tanka ned den direkt i vår kropp utan att behöva gå en massa omvägar via healingmodaliteter eller behöva ta oss förbi mentala & känslomässiga hinder osv. 


För vem passar dessa frekvens transmissions & meditationer? 


Meditationerna passar dig som älskar energiarbete och är van vid inre resor fyllda av symboliska bilder och processer. Ofta är meditationerna ganska långa, ca 60-90 minuter.


Energierna som förmedlas i meditationerna kan vara väldigt kraftfulla och påverka oss lång tid efteråt, de har ofta en igångsättande effekt på vår personliga & andliga utveckling. Var medveten om att cirkeln kan fungera igångsättande, utrensande & renande på olika sätt. 


Allting förmedlas alltid med största kärlek, ljus och respekt för den gudomliga varelse som du är! 


Varmt välkommen! 


Cirkel online

Datum: Startar inom kort

Tid: 19.00 - 21.00 / varje träff innehåller både en längre meditations process & samtal inom gruppen.

Pris: 2500 kr / 6 träffar a´ 2 tim.

Plats: Varje träff sker online via Zoom / länk till mötet skickas via email innan varje träff.


Avbokning & villkor

Du kan avboka din plats ända fram tills du får en faktura via email, därefter är bokning bindande. Fakturan skickas ut via email ca 2 veckor innan kursstart. Kolla din skräpkorg om du inte fått någon faktura.


Boka plats