Akashic Records 


Budskap från dina guider - kanaliserad skriftlig läsning

Akashic Records /Akasha registret brukar beskrivas som ett högre dimensionellt "bibliotek" där all information /energi i Universum finns lagrad. Där finns alla våra tidigare/parallella /framtida liv lagrade som "kapitel i vår egen livets bok". Där finns också det allra högsta inom oss som eviga multidimensionella varelser. Akashic Records är ett gudomligt "quantum space" bortom tid & rum.


I den här sessionen så börjar jag med att öppna upp ditt Akasha register och därefter så bjuder vi in dina guider, de mästare du arbetar med och de änglar du har omkring dig. Vi bjuder också in din galaktiska & själsliga familj samt högre dimensionella aspekter av dig själv. Vilka guider som kliver fram och förmedlar budskap till dig i läsningen kan variera från gång till gång.


Min upplevelse är att våra guider står redo i ljuset och längtar efter kontakt med oss. Allt vi behöver göra är att be dem om hjälp - gärna högt - och de kommer att svara! Vi behöver själva bjuda in dem i våra liv.


Kanaliserat skriftligt budskap


Denna session är kanaliserad, det innebär att jag öppnar upp för ett högre energiflöde som får ta form genom mig eller min penna. Så snart som jag öppnar upp fältet så brukar jag höra guiderna tala inuti mig, det kommer sedan en mycket detaljerad ström av information, bilder och energier som jag försöker fånga upp i ord. Guiderna kommunicerar oftast genom mig i form av vackra, symboliska & detaljerade bilder, berättelser och energiöverföringar. Bakom orden kommer alltid en kraftfull healing.


Ofta kommer budskapen i form av en vacker berättelse som symboliskt bär svaren på dina frågor och väver samman healing, tidigare liv minnen och ditt nutida liv. 


Ibland vill guiderna att jag använder orakelkort eller Tarotkort som ett verktyg för kommunikation med dig.


Ställ dina egna frågor till guiderna 


Om du önskar ställa frågor till dina guider så är du välkommen att skicka dem till mig i förväg via email. Det går också fint att bara överlämna det hela till dina guider & universum. 


Frågor som rör personlig & andlig utveckling, ditt mående & livssyfte osv brukar öppna upp för massor av budskap, healing och energi. 


Frågor som rör mer vardagliga och praktiska saker tenderar att vara svårare att få svar på vilket ibland kan kännas lite frustrerande. Ibland kan man dock skifta frågans fokus lite, och det kan öppna upp för spännande information.


Våra guider svarar oftast på våra frågor i termer av kärlek, stöd och med en önskan om att inge kraft och hopp i en situation, snarare än att de säger åt oss exakt vad vi ska göra. 


Varmt välkommen!
Budskap från dina guider - kanaliserad skriftlig läsning

 795 kr


Ca 5-12 sidor som skickas till dig via email samma dag som du bokar din "tid".


Boka tid i bokningskalendern. Du behöver dock inte själv vara närvarande på distans för att ta emot energierna. Denna läsning är endast skriftlig.


Tidsbokningen är endast för att jag behöver avsätta några timmar i kalendern för att göra läsningen.


Betalning & avbokning


En faktura skickas till dig via email ca 5-6 dagar innan din bokade tid. Fakturan skall vara betald senast ditt bokade datum. Betala enkelt via swish eller bankgiro.


Avbokning skall ske innan faktura har skickats ut, därefter ingen avbokning eller återbetalning.


Boka din läsning här 

TESTIMONIALS

DEN HÄR HEALINGEN VAR LÅNGT ÖVER FÖRVÄNTAN!


“Jag är stum av förundran över allt fantastiskt som du fick in. Det stämmer med så mycket som jag känt själv, men det fanns också mycket som jag inte visste och som känns som en lättnad att få veta.


Är sååå tacksam över allt som healingen omfattade! Ett så enormt arbete som min Guide sjorde och gör! Det känns Så bra och så rätt!!


Tack Åsa för den enormt kraftfulla healingen som du förmedlade till mig.


Jag kände redan igår kväll, så fort jag tänkte på dig och din healing, att jag blev väldigt känslosam. Och under natten så kunde jag inte sova bra på grund av att allt vibrerade i kroppen. Så visst började det hända saker redan igår kväll, som du också skrev. Och imorse, så fort jag tänkte på dig och healingen så blev jag återigen känslosam. Det höll i sig en bit in i healingen men sedan vände det till en underbar känsla av omhändertagande. Jag kände också ett lugn i slutet som jag inte brukar känna.


Jag hade inte bråttom upp ur sängen, utan jag kunde ligga kvar och bara njuta av ett lugn och en lyckoskänsla. Jag brukar inte kunna ligga ned utan att göra någonting samtidigt, som att ha TV:n på och laptopen på magen, lyssna på något på youtube och fylla i sudoku - allt samtidigt.


Jag ska läsa dina ord flera gånger, det var så mycket fint du skrev. Och jag är förundrad över det stora energiarbetet som jag fått och får.


Den här healingen var långt över förväntan!


Är överväldigad av att jag får så mycket. Och vilken Guide jag har!


Tack än en gång fantastiska Åsa! Jag vet inte hur jag ska kunna återgälda det här till dig. Den här healingen och budskapen behövde jag så mycket.


Stor kram och Tack för allt!

Helena

Multidimensionell healing på distans & skriftliga budskap

JAG FICK KONTAKT MED HELA MIN SJÄL


Ett stort och innerligt och varmt TACK till dig för denna fantastiska healing och kanaliserade läsning!!


Det var mycket starkt att få ta emot healingen och jag märkte direkt när sessionen var slut. Jag fick en direktkontakt med mina guider och änglar under healingen och jag kände att något stort tog plats inom mig (Gudskraften) och att jag fick kontakt med hela min själ.


Det var SÅ upplyftande, stärkande och underbart att få ta del av alla ord, och så vackra bilder!! Jag förstår nu att min skaparkraft kan få flöda fritt och att jag som medium för Kärleken/Gudskraften, inte behöver ha allt ”färdigpaketerat” – känns otroligt befriande och upplyftande!


Återigen tack från djupet av mitt hjärta!


Frida

 Multidimensionell healing på distans & skriftliga budskap

WOW, JAG ÄR HELT MÅLLÖS!


Hej Åsa,

Tack för din läsning 🙏🏻✨


Wow, jag är helt mållös!

Jag kunde känna av energin från min guide när jag läste 💫


Blev så berörd, tacksam och inspirerad av det du skriver!


Glastonbury är ett ställe som jag velat besöka länge. Det finns en stark dragning dit!


Jag ska läsa igen, och igen. Och suga åt mig mer detaljer av vad du skrivit!


Tusen, tusen tack fina du 🙏🏻

Det här var mer än vad jag kunde förväntat💜❤️!


Susanna

Budskap ifrån dina guider - skriftlig läsning

TÅRARNA RINNER & HJÄRTAT SJUNGER


Åh kära Åsa🌸, Tack Tack Tack🙏!

Jag är är helt förstummad, vet inte riktigt vad jag ska säga…


Det var det vackraste jag någonsin har läst och tårarna har bara rinner, jag känner sån stark värme i hela min bröstkorg och hjärtat sjunger💖.

Sååå underbart💓💓💓! Vad jag blir lycklig!

Åh Quan Yin som jag älskar, tänk att hon vill jobba med mig, hon som är så fantastisk💝.


Kära nån, det här budskapet och energiöverföringen var makalös, det kommer ta tid att ta in och processa och förstå och jag känner vilken energi jag får💖.


Tack snälla snälla🙏, du är helt fantastisk, vilken gåva och förmåga du har🥰❤️🥰!


Maria

Multidimensionell healing på distans & skriftliga budskap

MAGISK HEALING


Ja, det var en magisk healing som öppnade en kran till mina tårar och mitt inre ännu mer. Tårarna känns som en djup healing och jag känner naturen och jorden i hela mitt väsen. Så vackert och fint 🌿🌷💙


Jag är helt slagen och stannar i vila resten av dagen.


Tack och tack igen 🙏💗


Ann

Multidimensionell healing på distans & skriftliga budskap

EFTERÅT KÄNDE JAG VÄLDIGT MIG GLAD & UPPÅT


Tusen tack för allt jag fått🥰


Jag blev så berörd av texten jag fick och när jag läste kom tårarna och vid vissa delar hulkade jag av gråt, glädjegråt och kärlekstårar. Delar i mig förstår innebörden även om jag inte riktigt kan sätta ord på det så talade det till mig. Jag kan förstå att jag inte riktigt är i kroppen men ändå inte. Jag behöver läsa texten om och om igen. Det känns så förhoppningsfullt och fint och ärligt och sant, att så här är det.


För mig var den första delen av healingen att jag fick så ont i tänderna. Det började ömma lite och därefter tilltog det och gjorde riktigt ont faktiskt, men det var spännande. Det släppte efter ett tag, kanske efter 15 min.Jag upplevde sköna pulserande rysningar hela tiden framför allt i benen. Jag kände vid ett tillfälle ett tryck över halsen/sköldkörteln. Hela tiden strömmade också sköna healingfärger i grönt och lila innanför ögonlocken, som jag såg. Jag såg också ett öga tydligt vid ett tillfälle. Efteråt kände jag mig väldigt glad och uppåt.


Tack än en gång. Jag ser fram emot att göra det igen!


Monica

Multidimensionell healing på distans & skriftliga budskap

KÄNNER MIG SEDD PÅ DJUPET


Tack räcker inte till! Vilken otrolig läsning du gav mig. Jag är så otroligt tacksam!


Kan resonera med precis allt och när jag läste började jag gråta, en gråt som kom djupt ifrån mitt hjärta.


Jag känner mig sedd på djupet. Vilken otrolig talang du har 💜


Det var mycket som var spot on, jag känner att läsningen gav mig hopp och riktning. Så återigen, Tack!


Josefine

Budskap från dina Guider - skriftlig läsning

unsplash