Akashic Records Multidimensionell healing på distans & skriftliga kanaliserade budskap 

Akashic Records /Akasha registret brukar beskrivas som ett högre dimensionellt "bibliotek" där all information /energi i Universum finns lagrad. Där finns alla våra tidigare/parallella /framtida liv lagrade som "kapitel i vår egen livets bok". Där finns också det allra högsta inom oss som eviga multidimensionella varelser. Akashic Records är ett gudomligt "quantum space" bortom tid & rum.


Jag upplever Akashic Records som ett gudomligt medvetandefält där kärlek, ljus, healing och visdom finns i överflöd. Att öppna upp för detta fält känns alltid expansivt och bortom ord, det är ett tranceliknande tillstånd.


Akashic Records är ett högre medvetandefält som vi bör ha stor respekt och vördnad inför, det är som att gå in i ett "heligt gudomligt tempel". När vi arbetar i de högre dimensionerna så sker allt på en själsnivå och vi ombeds att bemöta den healing och de budskap vi får till oss med ett öppet hjärta & sinne.


All information i vårt Akasha register är inte tillgänglig för oss i varje given stund, vi får endast till oss det vi är redo för. Vi kan dock lära oss att interagera med de högre dimensionerna inom oss på ett själsligt plan, och det gör vi genom att hedra det gudomliga inom oss själva och varje levande varelse. Det handlar om att våga uttrycka vår kraft, vårt ljus och vår sanna gudomliga natur. Vi måste sluta "gömma oss bakom litenhet" och istället våga omfamna vår storhet.


I den här sessionen så öppnar jag upp ditt Akasha register och bjuder in dina guider, de mästare du arbetar med, änglar, galaktisk familj, själslig familj, högre dimensionella aspekter av dig själv osv. Syftet är att du skall få till dig högsta möjliga healing, aktiveringar och budskap där du befinner dig just nu i ditt liv.


Healingen som sker via Akasha fältet är väldigt kraftfull och fungerar lite annorlunda än vid tex reiki eller dylikt. I detta högre gudomliga energifält så kommer multidimensionell healing, budskap och aktiveringar till dig genom olika energiprocesser. Dels så kommer det energier, dels tydliga bilder och symboler. Informationen kommer ofta som symboliska berättelser som bär stor helande energi, kraft & potential.


Ofta rör sig bilderna och budskapen mellan en pågående healing bortom tid & rum och ett tidigare liv minne som är kopplat till något du går igenom i ditt nuvarande liv. Men alla sessioner är olika, och vad du får till dig kan variera från gång till gång.


Sessionen ges i två format. Du kan antingen boka en session på plats, eller som i denna variant få healingen skickad till dig på distans. Därefter skriver jag ned en sammanställning av alla de budskap och processer du fick till dig under healingen. Denna skriftliga rapport skickar jag via email inom några timmar. 


Allt förmedlas med största kärlek, ljus och respekt för den gudomliga varelse som du i sanning är! 


Healing på distans + skriftligt kanaliserat budskap

Hur går det till?


Vi bokar en tid & datum som passar dig. Du ligger hemma på soffan och tar emot healingen på distans. Healingen brukar pågå ca 30-45 min. 


När healingen är klar så sammanfattar jag de budskap och helande processer du fick till dig under healingen i ett skriftligt dokument. Det brukar ta mig några timmar att sammanställa då det är mycket information som kommer igenom. Under denna tid pågår healingen fortfarande. Texten skickas till dig via email samma dag alt dagen efter.  


750 kr /distans healing  + skriftligt budskap


Boka healing & budskap här

Berätta gärna vid bokning om du önskar healing för något specifikt område i ditt liv, eller om du har frågor som du vill ställa till dina guider.


Varmt välkommen! 

TESTIMONIALS

"DEN HÄR HEALINGEN  VAR LÅNGT ÖVER FÖRVÄNTAN!" 


“Jag är stum av förundran över allt fantastiskt som du fick in. Det stämmer med så mycket som jag känt själv, men det fanns också mycket som jag inte visste och som känns som en lättnad att få veta. 


Är sååå tacksam över allt som healingen omfattade! Ett så enormt arbete som min Guide sjorde och gör! Det känns Så bra och så rätt!!


Tack Åsa för den enormt kraftfulla healingen som du förmedlade till mig.


Jag kände redan igår kväll, så fort jag tänkte på dig och din healing, att jag blev väldigt känslosam. Och under natten så kunde jag inte sova bra på grund av att allt vibrerade i kroppen. Så visst började det hända saker redan igår kväll, som du också skrev. Och imorse, så fort jag tänkte på dig och healingen så blev jag återigen känslosam. Det höll i sig en bit in i healingen men sedan vände det till en underbar känsla av omhändertagande. Jag kände också ett lugn i slutet som jag inte brukar känna.


Jag hade inte bråttom upp ur sängen, utan jag kunde ligga kvar och bara njuta av ett lugn och en lyckoskänsla. Jag brukar inte kunna ligga ned utan att göra någonting samtidigt, som att ha TV:n på och laptopen på magen, lyssna på något på youtube och fylla i sudoku - allt samtidigt.


Jag ska läsa dina ord flera gånger, det var så mycket fint du skrev. Och jag är förundrad över det stora energiarbetet som jag fått och får.


Den här healingen var långt över förväntan!


Är överväldigad av att jag får så mycket. Och vilken Guide jag har!


Tack än en gång fantastiska Åsa! Jag vet inte hur jag ska kunna återgälda det här till dig. Den här healingen och budskapen behövde jag så mycket. 


Stor kram och Tack för allt! 


Helena

Multidimensionell healing på distans & skriftliga budskap 

MAGISK HEALING


Ja, det var en magisk healing som öppnade en kran till mina tårar och mitt inre ännu mer. Tårarna känns som en djup healing och jag känner naturen och jorden i hela mitt väsen. Så vackert och fint 🌿🌷💙


Jag är helt slagen och stannar i vila resten av dagen.


Tack och tack igen 🙏💗


Ann 

Multidimensionell healing på distans & skriftliga budskap

TÅRARNA RINNER & HJÄRTAT SJUNGER


Åh kära Åsa🌸, Tack Tack Tack🙏!

Jag är är helt förstummad, vet inte riktigt vad jag ska säga…


Det var det vackraste jag någonsin har läst och tårarna har bara rinner, jag känner sån stark värme i hela min bröstkorg och hjärtat sjunger💖.

Sååå underbart💓💓💓! Vad jag blir lycklig!

Åh Quan Yin som jag älskar, tänk att hon vill jobba med mig, hon som är så fantastisk💝.


Kära nån, det här budskapet och energiöverföringen var makalös, det kommer ta tid att ta in och processa och förstå och jag känner vilken energi jag får💖.


Tack snälla snälla🙏, du är helt fantastisk, vilken gåva och förmåga du har🥰❤️🥰!


Marianne

Multidimensionell healing på distans & skriftliga budskap

unsplash