Andlig vägledning & healing

Den här tjänsten har uppstått lite av sig självt. Genom åren så har jag ibland använt mina förmågor för att hjälpa mina vänner genom intuitiva samtal att förstå vad de ska göra i en specifik situation, eller andra viktiga frågor som de brottats med i tillvaron.


Jag har då öppnat upp en kanal för det gudomliga att strömma igenom, och sedan låtit samtalet guidas utifrån energierna som kommit ned. Fokus har legat på att få hjälp att förstå sin fråga, sin situation, att förstå hur man ska komma vidare, läka, relationsproblem, jobb osv. Det har ofta funnits en intention om att vilja växa vidare, att ta sig ut en blockering eller dylikt, och samtalet har sedan hjälpt till att "lösa upp" den energimässiga delen av situationen.


Oftast blir det väldigt fina och berörande samtal där det finns möjlighet att verkligen gå på djupet med det allra svåraste och mänskliga inombords, men som samtidigt skapar en direkt kontakt med själen och de högre perspektiven. Närvaron av guider och högre dimensionella frekvenser är alltid stor.


Det som gör samtalet verksamt är att det skapas ett energifält i "rummet". Samtidigt som samtal pågår så sker även en djupgående healing bakom orden, det sker en energiöverföring som hjälper till att frigöra, läka, höja & lyfta personen upp i högre tidslinjer. Allt sker alltid med en genuin välvilja och omtanke - respekt & kärlek!


Hur går det till? 


Den här sessionen är inte en traditionell fråga-och-få-svar läsning. Snarare är detta andlig vägledning och ett samtal där vi tillsammans tar oss an dina viktiga frågor i livet. Till vår hjälp har vi en stark kanal uppåt i de högre dimensionerna, som bidrar med både kanaliserade budskap & helande frekvenser.


Vilka frågor kan du ställa i sessionen?


Det kan handla om hur du ska hantera en viss situation, varför du sitter fast och inte kommer vidare, rädslor, blockeringar osv. Relationer, jobb, drömmar & visioner. Eller så kan det handla om att du söker förstå vem du är, ditt livssyfte och vad som är nästa steg framåt på din andliga väg. 


Andligt uppvaknande kan vara en riktig berg-och-dal-bana. Ofta mår vi bitvis riktigt dåligt, då alla gamla känslor kommer upp till ytan för att lämna vårt system. Då kan man behöva stöd under en period för att ta sig igenom det man går igenom, och få hjälp att bli påmind om ljuset som alltid finns i bakgrunden. Jag är Diplomerad Psykosyntesterapeut vid PsykosyntesAkademin, en 4-åring utbildning inom holisitisk & existentiell modern psykologi. Psykosyntesen grundades av Roberto Assagioli som var lärljunge till Carl Jung. Detta är en terapiform som er plats åt hela människan, även själen och hennes längtan efter djupare mening i tillvaron. Andlig vägledning, stöd & healing

Online /60 min 700 kr / Zoom 

Online /90 min 900 kr 


Betalning & avbokning


Du får en faktura via email vid efter bokning. Fakturan skall vara betald senast ditt bokade datum. Betala enkelt via swish eller bankgiro.


Avbokning skall ske innan faktura har skickats ut, därefter ingen avbokning eller återbetalning.

Varmt välkommen!

Sessionen erbjuds på plats eller online. 


TESTIMONIALS

DEN HÄR HEALINGEN VAR LÅNGT ÖVER FÖRVÄNTAN!


“Jag är stum av förundran över allt fantastiskt som du fick in. Det stämmer med så mycket som jag känt själv, men det fanns också mycket som jag inte visste och som känns som en lättnad att få veta.


Är sååå tacksam över allt som healingen omfattade! Ett så enormt arbete som min Guide sjorde och gör! Det känns Så bra och så rätt!!


Tack Åsa för den enormt kraftfulla healingen som du förmedlade till mig.


Jag kände redan igår kväll, så fort jag tänkte på dig och din healing, att jag blev väldigt känslosam. Och under natten så kunde jag inte sova bra på grund av att allt vibrerade i kroppen. Så visst började det hända saker redan igår kväll, som du också skrev. Och imorse, så fort jag tänkte på dig och healingen så blev jag återigen känslosam. Det höll i sig en bit in i healingen men sedan vände det till en underbar känsla av omhändertagande. Jag kände också ett lugn i slutet som jag inte brukar känna.


Jag hade inte bråttom upp ur sängen, utan jag kunde ligga kvar och bara njuta av ett lugn och en lyckoskänsla. Jag brukar inte kunna ligga ned utan att göra någonting samtidigt, som att ha TV:n på och laptopen på magen, lyssna på något på youtube och fylla i sudoku - allt samtidigt.


Jag ska läsa dina ord flera gånger, det var så mycket fint du skrev. Och jag är förundrad över det stora energiarbetet som jag fått och får.


Den här healingen var långt över förväntan!


Är överväldigad av att jag får så mycket. Och vilken Guide jag har!


Tack än en gång fantastiska Åsa! Jag vet inte hur jag ska kunna återgälda det här till dig. Den här healingen och budskapen behövde jag så mycket.


Stor kram och Tack för allt!

Helena

Multidimensionell healing på distans & skriftliga budskap

JAG FICK KONTAKT MED HELA MIN SJÄL


Ett stort och innerligt och varmt TACK till dig för denna fantastiska healing och kanaliserade läsning!!


Det var mycket starkt att få ta emot healingen och jag märkte direkt när sessionen var slut. Jag fick en direktkontakt med mina guider och änglar under healingen och jag kände att något stort tog plats inom mig (Gudskraften) och att jag fick kontakt med hela min själ.


Det var SÅ upplyftande, stärkande och underbart att få ta del av alla ord, och så vackra bilder!! Jag förstår nu att min skaparkraft kan få flöda fritt och att jag som medium för Kärleken/Gudskraften, inte behöver ha allt ”färdigpaketerat” – känns otroligt befriande och upplyftande!


Återigen tack från djupet av mitt hjärta!


Frida

 Multidimensionell healing på distans & skriftliga budskap

WOW, JAG ÄR HELT MÅLLÖS!


Hej Åsa,

Tack för din läsning 🙏🏻✨


Wow, jag är helt mållös!

Jag kunde känna av energin från min guide när jag läste 💫


Blev så berörd, tacksam och inspirerad av det du skriver!


Glastonbury är ett ställe som jag velat besöka länge. Det finns en stark dragning dit!


Jag ska läsa igen, och igen. Och suga åt mig mer detaljer av vad du skrivit!


Tusen, tusen tack fina du 🙏🏻

Det här var mer än vad jag kunde förväntat💜❤️!


Susanna

Budskap ifrån dina guider - skriftlig läsning

TÅRARNA RINNER & HJÄRTAT SJUNGER


Åh kära Åsa🌸, Tack Tack Tack🙏!

Jag är är helt förstummad, vet inte riktigt vad jag ska säga…


Det var det vackraste jag någonsin har läst och tårarna har bara rinner, jag känner sån stark värme i hela min bröstkorg och hjärtat sjunger💖.

Sååå underbart💓💓💓! Vad jag blir lycklig!

Åh Quan Yin som jag älskar, tänk att hon vill jobba med mig, hon som är så fantastisk💝.


Kära nån, det här budskapet och energiöverföringen var makalös, det kommer ta tid att ta in och processa och förstå och jag känner vilken energi jag får💖.


Tack snälla snälla🙏, du är helt fantastisk, vilken gåva och förmåga du har🥰❤️🥰!


Maria

Multidimensionell healing på distans & skriftliga budskap

MAGISK HEALING


Ja, det var en magisk healing som öppnade en kran till mina tårar och mitt inre ännu mer. Tårarna känns som en djup healing och jag känner naturen och jorden i hela mitt väsen. Så vackert och fint 🌿🌷💙


Jag är helt slagen och stannar i vila resten av dagen.


Tack och tack igen 🙏💗


Ann

Multidimensionell healing på distans & skriftliga budskap

EFTERÅT KÄNDE JAG VÄLDIGT MIG GLAD & UPPÅT


Tusen tack för allt jag fått🥰


Jag blev så berörd av texten jag fick och när jag läste kom tårarna och vid vissa delar hulkade jag av gråt, glädjegråt och kärlekstårar. Delar i mig förstår innebörden även om jag inte riktigt kan sätta ord på det så talade det till mig. Jag kan förstå att jag inte riktigt är i kroppen men ändå inte. Jag behöver läsa texten om och om igen. Det känns så förhoppningsfullt och fint och ärligt och sant, att så här är det.


För mig var den första delen av healingen att jag fick så ont i tänderna. Det började ömma lite och därefter tilltog det och gjorde riktigt ont faktiskt, men det var spännande. Det släppte efter ett tag, kanske efter 15 min.Jag upplevde sköna pulserande rysningar hela tiden framför allt i benen. Jag kände vid ett tillfälle ett tryck över halsen/sköldkörteln. Hela tiden strömmade också sköna healingfärger i grönt och lila innanför ögonlocken, som jag såg. Jag såg också ett öga tydligt vid ett tillfälle. Efteråt kände jag mig väldigt glad och uppåt.


Tack än en gång. Jag ser fram emot att göra det igen!


Monica

Multidimensionell healing på distans & skriftliga budskap

KÄNNER MIG SEDD PÅ DJUPET


Tack räcker inte till! Vilken otrolig läsning du gav mig. Jag är så otroligt tacksam!


Kan resonera med precis allt och när jag läste började jag gråta, en gråt som kom djupt ifrån mitt hjärta.


Jag känner mig sedd på djupet. Vilken otrolig talang du har 💜


Det var mycket som var spot on, jag känner att läsningen gav mig hopp och riktning. Så återigen, Tack!


Josefine

Budskap från dina Guider - skriftlig läsning

unsplash