Vintersolståndet 2023

Kanaliserad meditation & energiarbete / Online 

Fokus för alla Nya Jordens meditationer, workshops, cirklar och sessioner ligger alltid på den Nya Jordens frekvenser, själslig service, healing av oss själva & världen, kärlekens väg mot upplysning och att finna vårt högre syfte & bli den vi verkligen Är! Allt förmedlas med största kärlek & respekt för den gudomliga människan inom oss.


Välkommen på en kraftfull kväll på en av årets energimässigt viktigaste dagar! Över hela jorden mediterar och energiarbetar miljontals med människor just denna dag. Denna dag är en portal av möjligheter som lämpar sig utmärkt för just energiarbete. 


Vi samlas online via Zoom och tar emot kanaliserade processer av multidimensionell healing, själslig aktivering och själslig service för alltet. Det kommer att bli väldigt mycket ljus & kärlek! 


Precis som vid alla Nya Jordens meditationer så förmedlas en direktkanaliserad och multidimensionell healingprocess med syfte att aktivera, läka och fylla på oss med ständigt nya högre gudomliga frekvenser. Vi står i tjänst för det stora skiftet som pågår, ascension, och fungerar som pelare av ljus som förankrar och förkroppsligar de högre frekvenserna tillsammans som grupp. 


Vi är alla multidimensionella varelser med otroliga resurser inom oss, allt vi behöver göra är att minnas och öppna upp för det som redan finns inom oss. Till vår hjälp kallar vi in våra högre själsliga aspekter, ifrån Universums alla hörn och dimensioner. Vi kommer att arbeta i kraftfull närvaro av massor av guider, änglar, healing mästare, galaktiskt familj och ljusvarelser. Vi är hållna och vägledda, detta är ett utmärkta tillfällen att djupdyka in i dig själv och utforska vad som är din själsliga väg & vad som får ditt hjärta att sjunga! 


För vem passar dessa meditationer? 


Meditationerna passar dig som älskar energiarbete och är van vid inre resor fyllda av symboliska bilder och processer. Ofta är meditationerna ganska långa, ca 60-90 minuter.


Energierna som förmedlas i meditationerna kan vara väldigt kraftfulla och påverka oss lång tid efteråt, de har ofta en igångsättande effekt på vår personliga & andliga utveckling. 


Varmt välkommen! 


Online via Zoom

Datum: Torsdag 21 december 2023 

Tid: Kl.19.00 - 21.00 

Pris: 333 kr / Inspelning ingår

Betalas via faktura som skickas ut via email några dagar innan event.


Zoom / Länk skickas via email någon timme innan eventet startar.


När du väl betalat in är bokningen bindande, därefter ingen återbetalning.

Boka plats 

Deltagare berättar om sina upplevelser av meditationerna 

DEN STARKASTE MEDITATION JAG VARIT MED OM


"Alltså, så många meditationer som jag har gjort genom åren - så var denna kväll det starkaste jag har varit med om!

 

Vilken underbar kanal du är, fina du. Tack för att du bjuder in oss. Allt gott till dig älskade Åsa.


Camilla

Kanaliserad meditation & energiarbete online

TÅRARNA FLÖDADE OCH I HJÄRTAT KÄNDES DET SÅÅ STARKT!


"Jag vill tacka för den fantastiska ☮️meditationen/energiarbete! Den var såå stark, speciellt när vi skickade till de nu drabbade länder och även till oss alla🙏🏼🌏❤️. Men även då vi tog emot alla koder & ljus!


Tårarna flödade stundtals och i hjärtat kändes det såå starkt❤️


Du är väldigt bra på att hålla kanaliserade meditationer & sessioner, du har behaglig röst man känner sig tryggt och det är otroligt spännande!"


Hanna

Kanaliserad meditation & energiarbete online

KÄNNS I HELA KROPPEN ATT DET ÄR PÅ RIKTIGT


"Wow vilken kraftfull magisk meditation! 🌕


Tack för att du samlar oss - har saknat dina meditationer och det känns i hela kroppen att det är på riktigt.


Föll in i trans från och till men vet att min roll är att vara en ljuspelare och ta ner nya frekvenser till 🌎."


Gunilla

Kanaliserad meditation & energiarbete online

unsplash